Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!fredag 18 augusti 2017

Jodå, jag fortsätter tassa på!


Hej, tittar in här som hastigast för att berätta att jag har det bra. Som ni kan se har jag till och med fått vara ute på egen tass tillsammans med matte eller husse, även om det inte var så länge. Inkräktaren vill inte upphöra med sina visiter, så oftast får jag koppla nån av människorna.

Igår kom det ett paket med mat till mig, med tre olika sorters njurvänlig mat. Två var inte alls goda, men kanske, kanske godkänner jag den tredje. Att det ska vara så svårt att laga god specialmat?? Förutom de här tre sorterna har jag ratat fem andra. Tack och lov att min vanliga seniormat smakar som den ska igen i alla fall! 

Hoppas ni alla får en riktigt skön fortsättning på (sen)sommaren!9 kommentarer:

 1. Tror det är bra att matte eller husse kommer med dig ut och hjälper till att köra bort den där otrevliga typen som inkräktar på ditt område. Du har säkert så mycket annat att göra när du är ute så då kan det vara bra att få lite hjälp. Hoppas du gillar nåt njurfoder. Visst är det märkligt att tvåbeningar inte kan fixa gott specialfoder?

  SvaraRadera
 2. Skönt höra från dig, vi tänker ofta på dig och undrar hur du har det. ganska ok verkar det som förutom det där eviga problemet med maten!!

  SvaraRadera
 3. Vad härligt att få en rapport från dig och höra att du mår bra! Jamar som Kattson, det är nog bra att du får hjälp med att köra bort den envisa inkräktaren även om det innebär att du måste koppla husse eller matte.
  Vi håller tassarna för att du hittar någon GOD njurmat!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. Skönt att se dig ute igen. Hoppas att det FINNS mat som du gillar, som är bra för dig.
  Ta tass om dig å hälsa matte, husse å Bus-Lisa!

  😻 Kram å Nospussar 🐾

  SvaraRadera
 5. Jag jamar som alla ovan, det är härligt att se dig ute o spana lite på egen hand, även om matte o husse agerar livvakter i bakgrunden.
  Med tanke på att tvåbeningarna inte är så bra på att laga god njurmat borde nog någon katt vara smakråd åt dom.
  Märkligt att dom inte tänkt på detta tidigare att dom borde ta in specialistkunskap för att fixa detta.
  Hoppas också att du ska få en fortsatt fin sensommar med de dina.

  Ozzy

  SvaraRadera
 6. Såå glada att du tassar! Härligt att komma ut en stund även om det är med sällskap!
  Matte och husse är rädda om dig och det tycker vi är bra! Hoppas verkligen att ena sortens mat är ok, förstår inte att det ska vara så svårt! Ta tass om dig. Nosbuffar

  SvaraRadera
 7. Puuuuh! Skönt att höra att du tassar på, vi har varit SÅ oroliga.
  Hoppas att matte snart lyckas hitta någon specialmat som är god.

  SvaraRadera
 8. Åh, så härligt att höra att du är ute och tassar igen! Ta det försiktigt med vaktandet bara, du måste vara rädd om dig <3
  Jobbigt med maten, vi jamar med, varför ska det goda inte vara lika nyttigt som det icke goda?? Håller tassarna att du hittar en sort där man lyckats med denna kombination snart!
  Tassklappar

  SvaraRadera
 9. Ja, vad bra att du tar med dig människorna ut så dom kan hjälpa dig att jaga bort inkräktaren. Det är ett otyg att dom inte kan lära sig att hålla sig på avstånd. Håller tassarna för att du hittar mumsig mat som passar för njurarna. Nosbuffar!

  SvaraRadera