Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!tisdag 6 mars 2018

Jag väntar allt litet till
Matte påstod att det var soligt och fint ute? Försökte till och med lura i mig att det kändes som vår! Mig lurade hon inte. 
Fast jag stod en bit från dörren kände jag mycket väl att temperaturen som strömmade in inte var av det värmande slaget. Men sedan hon öppnat dörren litet till gick jag med på en stunds spaning sittande inne på dörrmattan. Tyvärr får jag aldrig arbeta på det sättet nån längre tid så här års. Men att sitta inne i sängkammaren på den varma fönsterkarmen och spana är inte så dumt, det heller. Bäst, faktiskt, anser jag. Åtminstone tills det blir innetemperatur där ute. 
 

8 kommentarer:

 1. Jamar o nickar instämmande.
  Förstår att du stannade innanför dörren o kikade ut.
  Idag när det var vitt ute så kändes det inte bra.
  Men, jag tog matte o husse på promenad nere i reservatet jämte ån och det var vindstilla o solen började lysa lite svagt över oss.
  Då började mina tvåbeningar också att yra som din matte, ohoh det känns som vår!!
  Jam, fast med vitt o kallt på marken jamade jag.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nästan allt vitt hade försvunnit här, men jag gillar kyla mindre och mindre. Människorna säger att det är för att inte har så mycket hull längre, trots att jag äter som en liten häst. Men det blir nog snart varmare tider, när vi kan vara ute med någon ordning, både du och jag!

   Radera
 2. Visst är det märkligt att man inte får välja spaningssätt själv så här års? På sommaren brukar man ju få det, men det är ju så här års man verkligen behöver få välja själv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hur dumt som helst, för visst är det så att på sommaren kvittar det totalt, då kan man ju lika gärna vara ute och spana. Men nu, när det är så kallt om baken, skulle ju vara perfekt att få sitta inne i värmen med dörren öppen!??

   Radera
 3. Vi får inte heller spana med öppen balkongdörr. *suckar* Förstår inte varför, är våra människor inte medvetna om alla risker om man inte har en spanande säkerhetskatt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis! Att fönsterspana är ju inte ALLS lika effektivt!

   Radera
 4. Vi tycker du gör helt rätt som kör fönsterspaning och möjligen lite dörrspringespaning så länge vädret är så ruggigt. Själva har vi det lite jobbigt med spaningen eftersom hantverkare regerar i huset och har klistrat igen alla våra fönster. Men matte har smygöppnat ett i sovrummet, så där kan vi spana, tack och lov!
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klistrat igen alla fönster??! Men fyjam, så tråkigt! Vad är livet utan fönster? Hoppas de jobbar fort, så ni blir av med eländet! Vilken tur att matte varit litet olydig och gjort en glugg åt er!

   Radera