Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!fredag 28 september 2018

En tom matskål...
En tom matskål är en tom matskål...

...även om den står i mitt växthus! Det är där jag tillbringat mycket av min tid senaste veckan. I somras vad det helt omöjligt att vara där, men nu är det precis lagom! Jag har en stol som jag brukar vila på. Den står strategiskt till så att husse kan se inifrån när jag vaknat. Då vet han att det är dags att utföra sitt betjäntjobb, alltså fylla på matskålen. Som ni kan se har han slarvat med att utföra sin plikt här! 

I stället var det matte som kom in där. Tyckte det var lika bra att följa med henne in i huset sen. Det har blåst och blåst en tid, och jag har inte varit så pigg på att vara ute länge på kvällen.

Nu har jag fått mat, vatten och toa i sängkammaren. Lisa sover på andra sidan dörren. Allt är lugn och frid. Och det är vad jag önskar er också den kommande helgen, redan den sista i september!

 4 kommentarer:

 1. Ajaj, husse har inte skött sig idag.
  Tur att du har matte som tittar till dig då.
  Tycker att du gjorde rätt som följde med in i huset.
  Vi lever lyxliv som har tak över huvudet och så mycket mat vi vill äta.
  Jag hörde matte jama häromdagen om alla kissar som är ute och inte har något ställe att bo på nu när det börjar bli kallt ute.
  Ha en jamarfin helg själv med de dina.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har varit väldigt hungrig ett tag, så det duger inte att han slarvar på detta viset! Men han har försökt gottgöra sin försummelse genom att fylla på två gånger sen dess, så jag förlåter honom tills vidare. Vid 5-tiden brukar jag vilja komma in numera, utelivet kvällstid känns inte alls lockande mera.
   Jo, det är hemskt att tänka på att det finns så många stackare som inte har det som vi.
   Hoppas på litet mindre blåst och mera sol på er också i helgen!

   Radera
 2. Undrar om det finns nåt tommare än en tom matskål? Det ser verkligen torftigt ut. Men husse försöker ju kompensera missen på ett sätt som du kan accepterar. Det är bra. Skönt att matte kom till undsättning. Märks att du har drillat båda på ett bra sätt. Skönt att du har det lugnt och bra inomhus när du inte vill vara ute längre. Ditt liv verkar vara rätt bra ändå?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror jag haft en av de bästa somrarna i mitt liv! Månad efter månad har jag kunnat vara ute. Jag har blivit uppassad någorlunda acceptabelt, tur det, för jag är hungrig nästan jämt. Enstaka fadäser, som den här i växthuset, får man väl ha överseende med?!

   Radera