Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!torsdag 20 september 2018

Om jag inte blåst bortRegnat hela dagen? Komma in?? Husse har också försökt locka in mig. Ville inte då heller. Har det bra här under mitt lilla tak. Och nu blev det ännu bättre!

Husse har flyttat in soptunnan från vägen, för det ska visst blåsa alldeles väldigt i morgon och på lördag. Om jag har inte har blåst bort hörs vi nästa vecka! Ha det så fint i helgen! 


 


11 kommentarer:

 1. Du borde nog följa husses råd och flytta inomhus åtminstone över helgen. Vi vill absolut inte att du ska blåsa bort. Det kan de som är dumma mot katter göra istället.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska visst bli sommarvarmt på dagen i morgon, så då vill jag absolut vara ute. Men blåsa bort vill jag förstås inte. Kanske får bli växthuset?

   Radera
 2. Oj regnar det hos er? Här har vi haft sol nästan hela dagen. Jamar som Kattson, äkta så du inte blåser bort! Hoppas du och de dina får en härlig helg med lite sol också
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis hela dagen har det regnat, men jag har envist suttit på min plats. Fast det var en liten stund när matte och husse for iväg, då TVINGADE husse in mig! Men jag jamade minsann vad jag tyckte om det när de kom tillbaka!

   Radera
 3. Kära Gustav, vi har inte glömt bort dig, men vi har väldiga propblem med att tassa iväg våra tassentarer :( :( :(
  *Det kan stå: försök igen, osv, men inget händer :( Vet inte hur vi ska få i väg våra tassentarer :( Vi är väldigt ledsnar över detta

  Tasskram till dig Gustav

  Tarzan, Sessan och Gizzmo

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter väldigt konstigt! Men det gör inget, huvudsaken ni mår bra!

   Radera
  2. ja vi mår toppen här
   hoppas detta kommer iväg
   Tarzan, Sessan och Gizzmo

   Radera
 4. Knyt fast svansen i något tungt så du inte blåser bort i helgen. *orolig*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Utmärkt förslag! Tror jag? *funderar* Men blåsa bort tänker jag INTE!

   Radera
 5. Usch fy o jam vad det ska blåsa.
  Tror att det är bästa att du o jag håller oss inomhus de närmaste dagarna så vi inte flyger iväg.
  Hoppas att du får en mysig helg med de dina.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas i alla fall kunna vara ute i morgon innan det sätter igång. Kanske blir det sista sommardagen? Men du har rätt, när det börjar blåsa på allvar blir det nog bäst att vara inne så man inte blir träffad av nån projektil. Önskar er också en riktigt skön sitta-inne-och-kura-helg!

   Radera