Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!tisdag 11 september 2018

Lisa: Litet uppiggande var det
Jam, vad gör man en regnig och halvkall dag som denna? Äter, förstås! Fast emellanåt är jag ute på altanen och kollar in Restaurang Pipiga Pilfinken, som öppnat för säsongen. Husse längtade efter att få träffa alla gästerna igen.

Och vet ni vad? Jag hade lyckan att idag också få hälsa på en av gästerna litet närmare! Den kom in till mig på altanen, men efter att jag burit in den i huset blev den väldigt trött och tråkig. Då tappade jag intresset för vidare bekantskap. Men det piggade upp en stund denna regniga dag.9 kommentarer:

 1. Att äta är sällan fel. Och jag måste jama att jag blir imponerad av att du bar in en av gästerna från restaurangen. Hade den fått i sig lite för mycket eftersom den irrade in till dig?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inte lätt att hitta hur man tar sig in till mig, men det finns en liten glipa längst upp vid taket. Men så är det bara andra gången jag får träffa en gäst ordentligt. Hoppas förstås på många fler möten i framtiden!

   Radera
 2. Vilken Mästerjägare du är, tassen upp!!!

  😻 Nosgos 🐾

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är rent märkligt hur bra jag är på allt! Men ikväll är matte och jag jamarledsna för att Amanda tassat vidare...

   Radera
  2. Tack vänner... Ja, jag saknar henne oerhört mycket 😢 Det känns tomt här hemma!

   Radera
 3. Oj, du skulle visat upp den för Gustav. Han skulle nog blivit väldans imponerad av din fångst.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Matte var glad han inte var inne, för han ÄTER dem ju??! Det hade blivit mycket att städa. Själv förstår jag mig inte på sådan mat, tacka vet jag den i automaten!

   Radera
 4. Puh, efter en riktigt snärjig vecka har jag äntligen fått matte att sätta sig bakom tangenterna igen. Jag har varit kattvakt för huset varje dag, men nu ska det väl lugna ner sig.
  Vadjam, har din restaurang allaredan öppnat?
  Du kan nog få påhälsning fler gånger innan dom hittat rätt ingång, dvs inte in till dig.
  Här brukar det inte öppnas förrän i slutet av oktober.
  Får nog schasa på husse lite om detta.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min husse har saknat restauranggästernas tjatter, och jag jamar inte emot! Tycker det är oerhört intressant med att studera på gästernas beteende, så det är toppen att restaurangen är öppen igen. Nu har två stycken hittat in till mig, och förhoppningsvis blir det många fler!

   Radera