Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!tisdag 1 oktober 2013

En award går vidare
Jag har fått en award av Alice! Jag höjer svansen och tackar så mycket! Nästan alltid brukar jag skicka awarden vidare till alla vänner utan att jama om någon specifik, men den här gången ska jag göra ett undantag. 

Awarden heter "The Opposites Attract Award", och jag, som är kille, ska alltså skicka den vidare till fyra tjejer. Och, kan ni tänka er, man kan sända den till vilket tjej-djur som helst! Till och med en tik! Fast nä, det är inget för mig i alla fall.

Jag skickar min vidare till Deco, Busan, Kajsa och alla tjejerna hos Trollungarna

Deco för att hon har en så skön, avslappnad stil och vilka ögon! Busan för att hon är så busig, och gör det jag inte vågar. Kajsa...jag jamar bara: Lösklor! Och så alla kissarna hos Trollungarna, vilket härligt gäng!

Sedan finns det förstås en hel drös med andra mysiga tjejer, och jag skickar awarden vidare till alla som jag känner! Var och en av er är lika mycket värda awarden, det vill jag sätta min tass på!
14 kommentarer:

 1. Ett stort grattisjam till dig kompis. Du förtjänar verkligen en award. *klappar tassarna*

  SvaraRadera
 2. Åh, det var snällt jamat! Tack så mycket! :)

  SvaraRadera
 3. Fnissar åt dina braiga motiveringar. Det var värdiga vinnare du valde! Och trevliga!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. Det var snällt av dig att skicka awarden till alla du känner!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker alltid det är svårt att välja, för jag gillar ju alla lika mycket. Precis som jag skrev, var och en av alla vännerna är lika mycket värda awarden!

   Radera
 5. Gustav då! Nu blir jag alldeles röd om nosen "blinkar lite" Tack för Awarden! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. *blinkar tillbaka* Synd bara att jag inte får se dina tjusiga ögon i verkligheten!

   Radera
 6. Tackjam Gustav, så då menar du att jag/Sessan och jag/Mimmi ska få en AWARD , så jamans snäll du är, Tassarna upp.
  Tass tass
  och jam visst, är vi bäst på att lösa korsord till våra tvåbeningar, det håller vi tass på, mjau

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart ni också ska ha awarden, ni som kan lösa korsord och allt!

   Radera
 7. Jamarns kul med awarden - jag fick också en - *rörd och stolt* - men har inte hunnit jama om det i bloggen än. Men nu är ett inlägg på intass :-)
  Men visst ÄR det svårt att välja bland alla sköna missar vi känner - de är ju så kattraktiva och trevliga allihop :-)
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du känner ju MASSOR med missar, många, många fler än jag! Och jag tyckte det svårt för mig att välja? Du får väl singla mus?

   Radera
 8. Åh, tassligt tack! *rodnar blygt*
  Matte uppskattar inte mina bus och hyss kan jag jama! Jag rev sönder tapeten i sovrummet idag. Bara ytte pytte liiite liiite. Men hon sa att det syns ändå och tycker att det var jätte mycke´! Så häääär mycke´ *slår ut med tassarna*. Otacksam är vad hon är! Här försöker man att snygga till och göra kattligt mysigt i sovrummet och så blir hon sur på mig i stället! Igår drog jag ner en mojäng från väggen. Rasslande kedjor och pärlor var det och i denna mackapär hängde ett rött glas. Pang rakt i golvet! Och när husse kom rusande så gömde jag mig under deras sängar. Jag försökte se ångerfull ut men han gick inte på det utan bara gormade åt mig! *snörvel*

  Jag behöver verkligen den här utmärkelsen, så åter igen STORT TACK! Tur att NÅGON gillar mina bus och hyss i alla fall! Puss på gosenosen, vackre Gustav / Busan

  SvaraRadera
  Svar
  1. *suckjam* Det är precis DET jag beundrar hos dig! Du AGERAR, medan jag aldrig hittar på något?! Jag kanske saknar den där busgenen???

   Radera