Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!fredag 10 januari 2014

Stopp!
...om det här skulle kunna fungera? Har hört hemska nyheter om "vinter på väg"! Ska man bara sitta overksam och vänta? Nä, här gäller det att klura! Jag tycker att det här i alla fall kan vara värt ett försök!

Trots väntad januarikyla önskar jag er en fin och god helg!

20 kommentarer:

 1. Hoppas verkligen att skylten och stoppljuset hjälper! Tycker att vintern och kylan borde portförbjudas. *stampar med tassen*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska åtminstone göra ett allvarliga försök! Nu kommer ju eländet från fel håll, om man tänker på er. Tyvärr har det redan hunnit förbi er när jag stoppar det här. Men om det lyckas kan jag leverera ett paket till er för uppsättning!

   Radera
 2. Håller tassarna i kors för att ditt stoppsystem ska fungera !!
  Trevlig helg på er :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jam, det skulle ju vara bra för dig också, hoppas jag. Du bor ju bara liiite norr om mig!

   Radera
 3. Vilken fin skylt! Hoppas du har den vänd så den syns för all vinter som kommer söder- och västerifrån stoppas från att komma upp i landet! Det är många katter som går där ute och vi vill inte ha nån kyla för deras skull!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror jag måste skaffa underentreprenörer i norra delen av landet, för det mesta eländet kommer ju därifrån. Som det är nu kan jag ju bara skydda oss här nere i Skåne, och ni är så många fler norröver. Hoppas bara vädret bryr sig om mina skyltar och signaler!?

   Radera
 4. Håller helt med dig Gustav.
  Gillar inte heller snö o kyla, det enda positiva med det är att jag inte blir så smutsig om tassarna när jag är ute o tassar med husse o matte.

  Jag har varit i Båstad i dag.
  Satt o tittade ut genom bilfönstret hela tiden från vägen ner till Rivieran o sen när vi körde på Köpmansgatan men jag såg inte till dig någonstans.

  Ha en bra helg med mycket mys med din matte o husse.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte konstigt du inte såg mig, för jag satt inspärrad medan mina människor var på rymmen! Nu klagar jag väl inte så mycket på det egentligen, för det var ju inget vidare väder. Det är mest PRINCIPEN. Och tur du inte såg mig på Köpmangatan, då hade jag definitivt tassat vilse!

   Radera
 5. Här kom det otäckt vitt igår kväll, men det har regnat bort idag. Fast nu säger husse att det blir kallare. Om din skylt fungerar, så skulle jag gärna beställa en av dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska bli mycket intressant att se om den fungerar. Ska följa utvecklingen noga från söndag kväll, för det är då den ska invadera oss, den där kylan.

   Radera
 6. Bra försök! Här hos oss hjälpte det inte, det är lite vitt nu. Ta tass om dig och de dina.Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är rädd för att den där kylan är en tjurig och hårdnackad typ? Men försöka, det ska jag!

   Radera
 7. Hoppas din skylt fungerar så att det inte blir värre ute! Vi har lite vitt och det börjar bli kallt.
  Hoppas du får en trevlig helg!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr fungerar den väl bara här nere i Skåne, är jag rädd. Får försöka klura ut hur jag ska kunna stoppa vintern i hela landet. Då får jag nog Nobelpris?

   Radera
 8. Kära Gustav, nu får vi verkligen skämmas :( suckjam . Vi har varit jamans dåliga på att tassa över till våra missevänner på ett bra tag, *Skäms* Nu får vi börja jammas igen, Tasskram på dig kompis =^..^=
  Men nu har vi iaf läst igenom dina inlägg här, så vi vet vad du har jamat om, *Fniss*

  Som din matte så jamans bra säger:
  ***Jag är väldigt restriktiv med att göra reklam för kommersiella produkter, men boken om gatukatten Bob måste bli ett undantag. Förmodligen har många av er redan läst den, men du som inte gjort det: Hoppas du gör det! En riktig hjärtevärmare som man blir riktigt lycklig av att läsa!***


  Våran matte håller just på att läsa den boken, och hon håller fullständigt med din matte.
  **En riktig hjärtevärmare som man blir riktigt lycklig av att läsa!***

  Det var ca fyra kapitel i en veckotidning som våran matte prenumererar på, som hon upptäckte Gatukatten Bob. Sedan fick hon se att den fanns som bok, så då gick hon och köpte den genast. Den är jamans bra.. Så den boken rekomenderar vi till alla kattvänner <3

  Tass tass på dig kompis.
  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland har man tid, ibland inte. Det är inget att skämmas för! Men roligt att matte också uppskattar boken!

   Radera
 9. Ska genast kopiera din skylt! Vi har redan fått så mycket av det vita att det når mig till magen. Har reklamerat leveransen, det måste ju gått fel för jag har INTE beställt nåt snö

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men, har du SÅ mycket vitt!? Förstår mycket väl att du inte lagt någon sån beställning! Säkert har den kommit fel, hoppas någon hämtar den och skickar vidare!

   Radera
 10. Vilken häftig skylt! En sådan skulle man sätta upp!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jam, är VÄLDIGT nyfiken på effekten. Men man måste nog ha rödljus också?

   Radera