Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!torsdag 30 januari 2014

Gissa vem?Det här är AVSKYVÄRT!

Nu bara måste jag få klaga. Jag avskyr det här vädret! Har aldrig tyckt så illa om det här hemskt kalla, som jag gör nu. Matte försöker lura ut mig ibland, men det går jag inte på! Känner på nosen det isiga som strömmar emot mig, så jag aktar mig att komma för nära dörren. Har ju varit med förr, vet att jag plötsligt kan befinna mig där ute på något obegripligt sätt?

Att tassa ut två gånger om dagen är vad jag kan sträcka mig till. En gång brukar bli när matte går för att hämta ved. Passar bra, eftersom min toalett råkar vara placerad under vedboden. Hinner precis uträtta det jag ska, för att sedan följa med matte in i huset igen. Gissa vem som är först innanför dörren?

15 kommentarer:

 1. Jag måste protestera å det bestämdaste åt den behandling du får utstå ibland. Inte kör man väl ut sin katt mitt i den kalla vintern där den riskerar att förfrysa morrhår och svans.
  Men det är ju tur att du hinner med det nödvändigaste när matte hämtar ved i alla fall.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland får de för sig att jag MÅSTE ut och tömma litet vätska, men jag känner väl själv när jag blir nödig? De har inte förstått vilken jättetank jag har.

   Radera
 2. Håller med dig om att det är bedrövligt utomhus, men vi är lyckliga som har ett varmt hem att komma in till.
  Jag var ändå ute o tassade en liten liten stund på stranden idag. Jag har kommit på att jag sover mycket bättre om jag varit ute en stund i friska luften (eller om det nu var matte o husse som kom på det?)
  Jo, vi två är nog lika, vi ser på saker o ting på samma sätt och vi är lika snygga och oemotståndliga.
  Idag var min personal på rymmen.
  Dom var i Båstad, men jag avstod o stannade hemma o vaktade huset istället.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har en stark känsla av att dina människor kom på den där sovgrejen! Inte hade du sömnproblem innan? Nä, kan tänka mig det!
   Klokt att stanna hemma, vad skulle du i Båstad att göra? Lika kallt här som hos dig!

   Radera
 3. Lika bra att du går i idé inomhus å drömmer om din somriga hasselbuske :-)!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är nog ganska precis det jag gjort! ;)

   Radera
 4. Tycker du är modig som går ut 2 gånger om dan. I det här vädret vill man helst vara inomhus om man hara möjlighet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag undrar just om det kalla har blivit kallare i år? Kanske är den dumma blåsten som förstör? Jam, två gånger får räcka. Jag HAR ju en låda, om det skulle krisa ordentligt.

   Radera
 5. Vi törs inte heller gå ut i denna kalla snön, då fryser vi ju, suckjam. Nu vill vi ha vår och sommar istället
  Mjau, vi har försökt att tassa i våra missevänners bloggar via våran mjaufån, men det ser ut att flyga ut i det däringa cybern :( Vi kan tassa, men sedan att sända iväg går inte, suckjam så nu är vi inne på datorn istället.

  Tass tass på dig kompis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt att höra att det är fler som är som jag! Och visst är det litet spännande att det ni tassat ner flyger omkring där ute? Tänk om man kunde se allt som flyger omkring där!

   Radera
 6. Vi jamar helt med dig, det där kalla vita, att ha det under tassarna, känna kylan sprida sig genom kroppen... fyjam, så otäckt! Klart man föredrar att slappa inne i den sköna värmen. Ha en riktigt skön, varm hemmamyshelg kompis! Som vi :-)
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart det är skönast inne, men liiiiiite långtråkigt är det allt! Längtar efter att få göra några riktiga racerlopp där ute! Snart???

   Radera
 7. Behöver inte gissa !
  Vet att det är du som är först in :)
  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera