Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!onsdag 15 januari 2014

Eller?


Jo, jag ska nog...eller inte?
Det är inte klokt så många gånger varje dag man måste fatta detta svåra beslut? Ska man tassa ut? Det skulle ju behövas en liten sväng åtminstone. Men. Fy, vad det känns obehagligt kallt på nosen. 

Är det inte bäst där inne ändå, när allt kommer omkring? Varmt och skönt, och mjuka sängar. Och, man kan ju fönsterspana! 

Fast en kort runda, bara för att undersöka om någon varit här, hur klokt är det att lämna allt obevakat? 
Eller, kanske kan jag ta det senare...eller...eller...14 kommentarer:

 1. Tur att du KAN tänka efter... eller... ;-)

  =^.^=

  Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, och har jag tur FÅR jag också tänka efter en stund! :)

   Radera
 2. Verkligen inte lätt att vara katt, med alla beslut att fatta.

  Jag är säker på att du ändå fattade ett klokt beslut efter noga övervägande.

  Nospuss från carina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mina beslut är naturligtvis ALLTID kloka!!! :D

   Radera
 3. Du har det bra, du kan välja om du vill gå ut eller inte.
  Jag får ett varmt täcke om mig som knäpps på ryggen o sen kör matte o husse ner till stranden med bil (ca 1 km) där jag oftast hoppar ut själv för att utforska omgivningen o gå en promenad.
  Men när jag blir trött på det hela sätter jag mig helt sonika ner o jamar så dom förstår att nu vill jag hem till mitt varma hus igen o mysa.
  Ibland sitter jag ute på altanen o tittar (med husse vid sidan om)
  o vissa dagar är det fönsterspaning som gäller.
  Fredag blir det fönsterspaning om det blir som de så kallade vädergubbarna lovar/hotar.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det har du förstås rätt i, att jag har det bra som KAN välja! Men vad bra att du också har en strand att utforska, då har vi det lika på så sätt! Uschjam, har också sett att fredagen inte ska bli nådig. :(

   Radera
 4. Förstår hur du känner, jag är likadan när husse öppnar balkongdörren. Men det ÄR viktigt att tänka efter ordentligt inför såna svåra beslut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det viktigt! Man vill ju inte frysa i onödan. Eller gå miste om spännande upplevelser där ute. Men det är inte lätt alla gånger att veta hur man ska göra?

   Radera
 5. Visst är det märkligt att tvåbeningar inte verkar förstå hur många svåra beslut vi står inför dagligen? Och det här med ute eller inte ute är ju bara ett av dem. Sen gäller ju gosa nu, eller senare, ligga i sängen, eller på golvet, sova nu, eller senare... Jam, vad allt måste inte vi besluta om?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har SÅ rätt! Inte fattar människorna det, åtminstone min matte och husse anser nog att lever ett behagligt och ansvarsfritt liv. Men just nu tycker jag nog att just besluten om att tassa ut eller inte tillhör de mest kniviga, mest för att en felbedömning får så otrevliga konsekvenser.

   Radera
 6. Viktiga beslut tål att tänkas på och man skall inte göra något överilat! Synd bara att våra människor sällan förstår vikten av sånt utan vill stressa på oss när vi står där.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är sant, ibland får jag inte erforderlig tid på mig. Rätt ofta, faktiskt. De bara stänger dörren igen, innan jag bestämt mig. Tror jag inte vill tassa ut. De fattar inte att jag bara inte funderat färdigt.

   Radera
 7. Matte brukar säga att det bästa med att gå ut är när man kommer hem igen. Då är man så VÄRD att krypa i myskostymen och bara tassa omkring och göra ingenting. Något att ha i åtanke - fast du har ju redan myskostym så just den delen kan du hoppa över :-)
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast nu skulle man nästan behöva en extra myskostym att sätta på den ordinarie! Fördelen när det blir så HÄR eländigt ute är förstås att man inte behöver fundera så mycket!!

   Radera