Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!torsdag 12 februari 2015

Vem tror ni?Nu är allt som det ska
Gissa vad som har hänt? Vem som kommit hem? Som har världens bästa mage att ligga på?

Igår kväll hade jag legat och sovit en stund, för matte hade åkt, och ni vet ju hur tråkigt det blir då? Men så hörde jag ytterdörren öppnas, och att matte pratade med någon. Husse! Då skyndade jag mig förstås dit, och satte genast igång arbetet med att få på honom den rätta doften. Han behövde gnuggas både här och där, kan jag jama, så länge som han varit borta! 

Tittade sedan tålmodigt på medan husse tömde några resväskor. Till slut, äntligen, gjorde han det jag väntat på, lade sig ner i soffan. I samma sekund hade också jag lagt mig tillrätta, på hans mage. Jag hoppade över magmassagen, den fick anstå så länge, bara kurade ihop mig, slöt ögonen och njöt! Tänk, vad underbart det är att få uppleva en sådan gemenskap. Vi är lyckligt lottade, husse och jag.
14 kommentarer:

 1. Så härligt för dig och matte att husse kommit hem igen.
  Förstår att du nöjde dig med att bara kura ihop dig hos husse o njöt av livet.
  Du jamar under bilden att "nu är allt som det ska" och jag bara jamar med dig.
  Inatt hoppade jag upp hos matte i sängen o kurade ihop mig bredvid henne o sov sååå gott.
  Och idag mår jag som jag brukar göra och livet leker igen.
  Jag har varit ute på altanen med husse o spanat på pippisar och försökt skrämma grannkatten på flykt bara genom att visa mig. Gick rätt hyfsat om jag får jama, den tog en annan väg än genom min trädgård.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men så goda nyheter, att du är i prima form igen! Till och med märktes storformen genom att grannkatten inte vågade sig nära, det var imponerande, måste jag jama! Jag brukar minsann få vidta mer tassgripliga metoder för att skrämma dem!

   Radera
 2. Förstår att du blev glad som fick hem husse och din favoritmage, men gissar att han var lika glad över att se dig.
  Det är alltid bästast när alla är hemma som de skall.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har ju åtminstone haft matte här som ersättare, husse, stackaren har inte haft en endaste katt att tillgå som stand-in! Tänk, vad tufft det ska ha varit! Nu får vi passa på att njuta, för nu kommer den tiden när husse är borta alldeles för mycket. :-(

   Radera
 3. Det enda konstiga med husse verkar vara att han inte kommer hem mycket fortare än han gör. Kan inte tänka mig något som är viktigare än att få umgås med sin katt. Men det kan ta tid innan tvåbeningar inser sånt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vissa saker kommer man som katt aldrig förstå. Som att han inte finns här rätt som det är. Så underligt det är? Särskilt som han själv också skulle vilja vara här mycket mer. Men han har svårt att uppfostra kunderna till att åka hit från norra landet. Fast jag undrar om han berättat att det ingår att få träffa mig??

   Radera
 4. Jam så mysigt det låter. Jag ser framför mig hur du skuttar fram för att hälsa husse välkommen och hur ni sen myser i soffan. Jama om världens bästa anledning för att komma hem igen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och det allra bästa är att du har helt rätt! Det är inte klokt så bra jag har mått! :-)

   Radera
 5. Jamans, förstår att du är glad att ha husse hemma igen. så ni kan mysa tillsammans.
  Det måste ju kännas bra för husse också, mjausan

  Tass tass

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är sååå glad! Försöker vara med honom så mycket jag kan, för rätt som det är försvinner han nog igen. Men NU är han här! :-D

   Radera
 6. Visst är det härligt att ha husse hemma. Min kom för en liten stund sedan. Gissa om jag njuter i hans famn. Men den tråkmånsen är hungrig och vill äta med matte först,,, SUCK...
  Men sen ska det gosas!!!
  Ha en jättetrevlig helg :)

  Nosgos å en kram från matte till din å en hälsning till husse

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu ska vi njuta och glädjas hela helgen både du och jag! Jag förstår precis hur du njuter i hans famn, det är nog som jag njuter på husses mage. Det är för mig den allra bästaste platsen i världen! Å det samma till er alla!

   Radera
 7. Åh så härligt att ha husse hemma igen! Bäst när alla är där de ska vara dvs hemma! Mys ordentligt nu! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jam, det är så bra, så bra! Klart jag myser allt jag kan, det är bäst att passa på har jag lärt mig!

   Radera