Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!tisdag 6 oktober 2015

Nu igen!?


Man kommer hem glad och förväntansfull. Men vad är detta?

TOMT???

Inte minsta smula kvar?!

Suck...det får bli nödprovianten...IGEN!
14 kommentarer:

 1. Kan det vara skåpmonstret som snor din mat??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, vem skulle det annars vara? Matte påstår att JAG ätit upp den, men det dementerar jag bestämt! *stampar med tassen*

   Radera
 2. Ibland får man vara glad för nödprovianten.. är det tomt så är det TOMT hemma hos oss inte minsta smul av någon nödproviant.Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men oj, oj, oj, inte ens någon nödproviant?? Hur överlever man då, kan jag bara undra??

   Radera
 3. Frågar som Sippo, kan det vara monstret som spökar?
  Även om du jagade bort det sista gången du kollade skåpen så kanske det flyttat in igen när det "ryckts" och du o Puffen varit på hotell.
  Tur att du har nödprovianten, även om den inte är så god så fyller den magen lite i alla fall.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skåpmonster har en otrevlig vana att återuppstå från ingenstans? Klart det tar chansen när det står tomt och obevakat här. Undrar om det finns skåpmonsterlarm att köpa? För det vi har är totalt värdelöst i det avseendet!

   Radera
 4. Men va ' är det som sker?? Puffisen som tagit DIN blötmat eller tvåbeningarna som har glömt hur mycket bränsle en hårt arbetande Gustav behöver??? för att klara av den mest basala bevakningen.....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Matte insinuerar ju att jag själv ätit upp allt, hur hon nu kan veta det? Har hon stått vid skålen och bevakat den? Skulle inte tro det! Försöker påjama förbättringar på detta området, men att det går trögt är bara förnamnet!

   Radera
 5. Men hur var det tänkt nu då? Antar att du jobbar hårt hela dagen och kommer in för att få lite välförtjänt mat och så bjuds det bara nödproviant! Verkar som om du måste jama lite förstånd med dina människor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om du visste vad jag försökt! Men här hävdas att jag får PRECIS vad jag behöver?! Hur kan de veta hur MIN mage känns, jag frågar bara? Men jag kommer fortsätta min försök till förbättring, det kan du lita på!

   Radera
 6. Men hallåjam, skulle din matte ha bättre koll på om du har ätit upp all mat än vad du har? *skakar på huvudet* Hur kan hon ens antyda att du inte vet om du har ätit eller inte? Hade du gjort det hade du dels kommit ihåg det men framför allt inte varit hungrig!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så jamar en vis katt med stor erfarenhet! *applåderar med tassarna* Som du förstår har matte NOLL KOLL! På detta också!

   Radera
 7. Antingen har Skåpmonstret varit framme eller så bara TROR din matte att hon har gett dig mat - du vet hur vimsiga våra människor kan vara ibland. För att DU skulle ha käkat upp den är ju fullkomligt otänkbart!
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Teorin om matte stämmer alldeles utmärkt, så här finns två tänkbara anledningar till den sorgligt tomma matskålen. Får fundera på skarpen om jag ska komma på hur jag ska kunna lösa bägge dessa problem? ETT vore mer än nog för den smartaste katt!

   Radera