Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!tisdag 20 oktober 2015

Nu är jag tillbaka!


Äntligen är jag tillbaka igen! Och nu verkar det som om jag ska få arbetsro ett bra tag. Verkligen behövligt! För hur skulle det gå, om mössen fick för sig att inta mitt Område, eller -hemska tanke- mitt hus??! Nä minsann, här behövs en skicklig och bestämd tass som håller ordning!

Och jag är full av arbetslust nu, eftersom Puff och jag har levt lyxliv på hotell igen. På hotell behöver man ju inte ha ansvar för något, det är bara att äta och vila. Att umgås litet personalen emellanåt blir små trevliga inslag, och förgyller vistelsen. De andra hotellgästerna har jag inte haft någon djupare kontakt med, har väl mest blivit att vi utbytt ett och annat jam ibland. En del gäster har delat rum med varandra, men Puff och jag hade varsitt enkelrum, tack och lov. Att umgås med den damen på heltid hade inte varit någon semester!

Nu har jag hunnit tassa runt hela Området, och säkerställt gränserna på de flesta ställena. På vissa platser måste jag nästan dagligen förnya markeringarna, eftersom vissa ohyfsade individer försökt dölja mina?!

Det ska bli skönt att kunna ha daglig tillsyn överallt hädanefter!


 

8 kommentarer:

 1. Välkommen tillbaks!!!
  Jag har saknat dig denna tiden du bara slappat o levt lyxliv.
  Skönt med enkelrum, antar att Puff hade snarkat också om ni delat rum.
  Jag förstår att du haft mycket att stå i nu när du kommit hem.
  Hörde av min husse att nu är tiden för möss???
  Är det inte alltid det eller?
  Ja, inte för mig men ex vid för dig.
  Så han har köpt o satt ut fällor jamade han i går.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så trevligt att vara saknad! Jo, nog är det skönt med enkelrum, nödvändigt rent utav. Vi skulle nog bli jätteirriterade på att umgås nära hela tiden.
   Tid för möss? Låter väldigt underligt? Håller med dig om att det är ALLTID är sån tid, åtminstone hos mig. Och eftersom jag håller rent och fint här runt omkring behövs minsann inga fällor! :-)

   Radera
 2. Det var då för väl att du är tillbaka där du hör hemma. Hotellvistelse är väl OK om inget annat står till buds, men det slår inte ens eget hem. Dessutom har du ju ett ansvar för vad som händer där och då är det ju nödvändigt att du är på plats!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker också det är riktigt bra att få tassa omkring här hemma nu. Har tagit några extra långa avkopplingspass på husses säng, det har varit så skönt att ligga där ensam och njuta av friden.Och jag tror/vet att mina människor också uppskattar att jag kommit hem och tagit tass om allt!

   Radera
 3. Härligt att ha dig tillbaka och skönt att höra att du stannar hemma ett tag nu! Förstår att du får dubbelarbeta nu för att återta kontrollen av området, grannarna måste också vara tacksamma för att du är tillbaka och ser till att alla är trygga.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är också helt nöjd med att allt är som vanligt nu! Fast grannarna är inte så många så här års, men de kanske tackar mig till våren?

   Radera
 4. Bra att du nu är tillbaks å kan bevaka allas rörelser inne och ute, skåpmonster som möss!.......Vi har saknat dig och dina inlägg massor!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Idag har jag varit ute och jobbat från morgon till kväll, så nu börjar jag komma ikapp! Skönt att kunna ta det lugnt, om det skulle behövas någon dag framöver!

   Radera