Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!fredag 9 december 2016

Ett hem

Åh, vi har haft det bra, både Lisa och jag! Servicen är helt oklanderlig på vårt hotell. Men ingenting slår ändå känslan av att få komma hem! Få känna de välbekanta dofterna och alla favoritplatserna. Jag tar detta för självklart, men jag vet att alltför många saknar det. Ett eget hem. Nu är det julmånaden, och om det är något jag önskar för alla, både människor och husdjur, så är det en plats att kalla sitt eget hem. En trygg plats som man blir glad att komma hem till!

Nu önskar jag er en fin tredje advent!


15 kommentarer:

 1. Välkommen tillbaka!
  Förstår att ni haft det bra men som alltid, borta bra men HEMMA BÄST....
  Nu har du mycket att gå igenom där ute, men vad du än gör akta dig för den gråvite busen.
  Ha själv en lugn o härlig helg med dina tvåbeningar.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Jo, jag tog ett rejält arbetspass ute när jag kom hem igår kväll, fattas bara annat efter all ledighet! Den gråvite såg jag inte till, men tyvärr en annan. Är det en invasion på gång? Mer om det sedan!

   Radera
 2. Känns skönt att du och Lisa är hemma igen. Kan tänka mig att det är alldeles extra skönt för Lisa som väl inte visste om hon skulle få komma hem igen, eftersom det var hennes första trip till hotellet. Och vi önskar också att alla hemlösa katter skulle få ett kanonhem i julklapp.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är riktigt skönt, det tycker vi båda två. Fast mest Lisa, tror jag? Men vi var faktiskt på hotellet två nätter i början på oktober, så hon hade testat litet. Nu ska vi i alla fall vara hemma många månader!

   Radera
 3. Välkomna hem igen 😺.
  Hoppas att lilla Lisa också är nöjd med vistelsen på er fina Hotell!

  Ha en jättefin 3:e Advent!

  😻 Nosbuffar 🐱

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, tack! Lisa var nog nöjd där, men ännu mer nöjd att få komma hem! Jag vet ju vad som gäller och tar det coolt, och det får väl hon också göra så småningom!
   Och tack, detsamma önskar jag er!

   Radera
 4. Önskar er en härlig tredje advent: hemma! Hemma är absolut ett av de bästa orden liksom kärlek, omtanke och värme.Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad ÄR det här?? TVÅ gånger har jag svarat, jag ser att det kommer här, men sen bara försvinner det?? Hoppas ni får en fin helg i alla fall!

   Radera
 5. Vi saknar dig så mycket när du är på erat hotell. Liksom tomt på något vis att inte dagligen få läsa om dig och Lisa. Så nyfikna på hur lilla Lisas första hotellvistelse avlöpte?!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, känns väldigt trevligt att vara saknad! Jag bodde i rummet bredvid Lisa, och vad jag kan förstå hade hon det bara bra, även om hon var litet sur på matransonerna. Fast det var mattes fel, som sagt till personalen hur mycket hon skulle få! Hon får väl jama litet själv på måndag!

   Radera
 6. Skönt att ha dig hemma igen kompis, det är så tyst utan dina visa jam.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för det! Det ÄR skönt att vara tillbaka! Och nödvändigt, om inte den ena inkräktaren efter den andra ska ta över Mitt Område!

   Radera
 7. Välkommen hem Kära Gustav, vi har verkligen saknat dig, så det är jamans roligt att få läsa om dina äventyr där hemma, mjausan

  Tass tass

  SvaraRadera
 8. 46 år och för gammal för att blogga???? Underbara Dagny Karlsson är 104 år och omåttligt populär! Bloggandet har absolut ingen ålder, även om det nog mest är de unga som får ekonomisk vinst på det hela. Men vill man bara berätta, så fortsätt blogga och njut att skrivandets glädje!

  SvaraRadera