Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!måndag 12 december 2016

Gustav och Lisa berättarGustav: Jahajam, då var allt som vanligt igen. Slut på allt slappande på hotellet. Tyvärr blev hemkomsten litet av en besvikelse, för redan första kvällen upptäckte jag att ytterligare en inkräktare försökt inta mitt Område! Visserligen inte så enorm som den gråvite, men tillräckligt stor för att behöva en rejäl tillrättavisning och upplysning om reglerna här. Jag hann inte riktigt färdigt innan husse kom ut och hämtade mig, men jag hoppas budskapet gick hem ändå!

Annars var helgen riktigt bra. En behaglig temperatur möjliggjorde timslånga arbetspass utan problem. Idag är det dock litet för kyligt för min smak, även om solen skiner. Men så här års är det faktiskt tillåtet att vara inne och bara må gott!

Lisa: Jag är också hemma igen! Det var bra på hotellet, även om jag tyckte att personalen var litet ofin och indiskret. "Vilket matvrak!" skvallrades det om mig när matte och husse kom för att hämta mig! Säger man så om sina gäster?? För övrigt är det väl inget konstigt att jag var utsvulten jämt, eftersom dumma matte lagt en lapp där hur mycket jag skulle äta? Alldeles för litet! 

När jag kommit hem glömde jag allt det där. Jag var baraglad att vara hemma igen! 


 

11 kommentarer:

 1. Lisa, är det ingen som förstår hur mycket mat = energi det går åt för att du ska orka hålla koll på allt och alla hemma hos dig?! Vi har förstått att du har ett tufft jobb?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, ingen verkar ha förstått detta här?! Dessutom påstår de att jag får MER än vad jag ska egentligen?! VEM har räknat ut det, kan jag undra??

   Radera
 2. Gustav, lite oroväckande att det kommit en inkräktare till på ditt område.
  Nu när det verkar som båda dessa är storvuxna får du nog akta dig för närmare inspektion av dom.
  Håll dig på lite avstånd och visa den diplomatiska sidan så kanske hinten går hem.
  Med andra ord, gör ingen "Trump".
  Lisa, förstår att du tycker att personalen var lite si o så när dom kallade dig ett matvrak.
  Men, nu är du hemma igen och allt är som vanligt, något som många gånger är underskattat.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är mycket oroväckande, tycker jag, för att hålla avstånd är inte min starka sida! Jag blir bara så våldsamt upprörd när jag ser inkräktare! Mitt Område är MITT!

   Radera
  2. Just det, och du skulle hört betoningen på matvrak! Fast till personalens försvar måste jamas att jag nog skulle fått mer om inte matte skrivit den där dumma lappen!

   Radera
 3. Man har ju hört att det finns en hel del gangsterverksamhet i Malmöområdet, men kan de ha skickat iväg några av sina katter till ditt område, tro? Tur att du är hemma igen i så fall. Sån verksamhet får aldrig växa sig stark. Och Lisa: vi är glada att du överlevde trots svältranson. Och som du jamar, borde inte hotellpersonal iaktta nån form av diskretion?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte skulle det förvåna mig. Åtminstone den gråvite såg ut som en gangster! Men det är tufft att stå för ensamt motstånd mot maffian!

   Radera
  2. Det var tur att de inte var borta längre, för då hade jag nog inte tassat här idag? Ändå påstår matte att jag fick lika mycket mat där som hemma, men det tror jag inte ett dugg på! Och jo, jag undrar just vad matte och husse skulle säga om hotellpersonalen skulle kommentera deras matvanor när de bor på hotell??

   Radera
 4. Hemma är alltid bäst! Hoppas nu du får ha ditt Område ifred Gustav! Lisa visst är det märkligt att det alltid är för lite mat.Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vet ni, jag önskar inget högre än att få ha Området ifred! Det är SÅ jobbigt att slåss!

   Radera
  2. Jo, det är TOTALT obegripligt!!!

   Radera