Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!fredag 16 december 2016

Varför jäkta?
Bara nån vecka kvar till julafton. Och jag har inte ett enda MÅSTE! Ständigt visar jag människorna vad som verkligen är viktigt, nämligen gemenskap och att ha tid för varandra. Antingen det är jul eller vilken tid på året som helst. Att lägga sig på husse är ett utmärkt sätt att få honom att ligga ner läääänge! 

Så här tar vi det lugnt, slopar tråkiga måsten och gör bara det roliga! Hoppas ni också slipper jäkt och press i helgen, utan att fjärde advent blir en behaglig helg!


8 kommentarer:

 1. Du är en väldigt förnuftig katt med rätt inställning till vad som är viktigast i livet.
  Nämligen lugn o ro.
  Jag ska inte klaga heller, mina människor är väldigt lugna när det gäller julstress.
  Dom bryr sig inte, det enda jag hört matte säga är att hon ska laga julmaten på torsdag och efter det är det lugnt igen.
  Hoppas du får en fin helg utan inkräktare på ditt revir.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi katter gör vad vi kan för att behålla lugnet här. Jag tar mig an husse, så får Lisa sköta matte. Det fungerar bra!
   Nu har ingen inkräktare synts till i veckan, så jag hoppas också på en lugn helg!

   Radera
 2. Alla borde 'göra en Gustav'!! Undrar hur Lisa tänker fira sin första jul? Med buuus gissar vi....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan bara hålla med, det finns alldeles för mycket hets och jäkt före jul! Lisa, hon kommer väl göra som varje dag, upptäcka nya möjligheter och städa litet här och där!

   Radera
 3. Dagens bild och text borde spridas i varje köpcenter i hela landet. Människor skulle må bättre, de skulle spara pengar - och det skulle ändå bli pengar över till seriösa katthem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nog skulle man önska att människorna lugnade ner sig litet när det gäller allt de tycker måste höra julen till?! Förr i tiden fanns en del måsten här också, men de är borta nästan allihopa. Hoppfullt att människorna kan bli klokare med åren!

   Radera
 4. Vi har inte heller några måsten här hemma, bortsett från att få lådan tömd då. Men visst är det viktigast att få känna närhet till sina människor. *kurr*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, SÅNA måsten är förstås relevanta. Men det blir ju inte extra stressigt till jul med just det! Härligt att ni också har lugn och frid där hemma!

   Radera