Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!tisdag 20 december 2016

Ett annorlunda vettisbesökIgår kväll blev jag hämtad och tvingad in i buren. Jag skulle
Go'sakerna står uppradade!
till vettisen! Det hade jag verkligen inte väntat mig så dags. Jag skulle sprutas, sa de.


Det blev nog det bästa vettisbesöket någonsin? För vad hon sa var som ljuv musik i mina öron. Nu ska jag baragod mat i fortsättningen. Allt som jag gillar! Och så föreslog hon makrill, tonfisk, kyckling, lax, vispgrädde och några andra saker jag inte minns. Hur ljuvligt låter inte det? Plus att jag ska fortsätta med blötmaten från förr. Den tycker jag också är riktigt smaskens. Meningen är att jag ska gå upp i vikt. Om en månad ska jag dit och väga mig igen. Inga problem, jamar jag nu.

Förresten blev det ingen spruta heller. Hon ville att jag först skulle bli litet tyngre och starkare. Fast hon sa också att jag var ovanligt fin för min ålder. Ett så behagligt vettisbesök har jag aldrig gjort förr!


 


12 kommentarer:

 1. Är du verkligen säker på att det VAR ett vettis besök och inte bara en fantastiskt fin DRÖM????
  Det är bara att gratulera dig för att du fått uppleva något sådant hos en vettis.
  Nu ska här firas jul o nyår med endast det bästa i matväg för din del.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man kan ju undra? Men jag måste jama att jag har en väldigt snäll vettis här, och vi har känt varann sen jag flyttade hit. Idag har matte varit i djuraffären och handlat allt möjligt gott till mig. Och på torsdag ska husse till fiskaffären. Det artar sig till en riktigt GOD jul!

   Radera
 2. Men ojojoj nu är det bara för dig att smaska på. Vilken särdeles goood jul det kommer bli för 'lilla' Gustav!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just det, nu ska det bara bli sånt jag tycker om! Det är det allra viktigaste, att jag äter ordentligt, sa vettisen. Ser fram emot att få provsmaka det matte köpte idag! Förutom tonfisken, som jag redan ätit av. Den var okej!

   Radera
 3. Jamar som Ozzy - är du säker på att det var en vettis???? Tänk om alla vettisar kunde vara som din och inte bara svära fula ord som diet och bantning och *darrar på morrisarna* inga gottisar. Nu har vi haft tur hittills och sluppit höra dem svordomarna, men vad vi har förstått av alla kompisar är dem väldigt vanliga.
  Vi önskar dig verkligen en extra GOD jul efter den oätliga maten!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå, henne har jag träffat i fjorton år, så nog var det en vettis! Men jag har visst tappat en hel del vikt det senaste halvåret, och även den senaste månaden. Inte konstigt när man inte får god mat! Tur att det blir ändring på det nu!

   Radera
 4. Äntligen en professionell vettis. Blogghjälpens Viktor har nog samma problem som du, det vill jama han har tappat i vikt på sistone. Han får också äta vad han vill - bara han äter. Lite skrala njurar där också sen 10 år tillbaka. Men vi kämpar på!

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Det är inte värdigt en gammal katt att inte få mat han tycker om", sa hon. Om vi bortser från "gammal" var det förstås helt rätt! Då ser Viktor och jag fram emot en god jul!

   Radera
 5. Är du säker på att du var hos vettisen och inte något katt-spa? Såna där besök har vi då aldrig haft. *stora ögon*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, men på alla dessa år har jag heller aldrig varit med om något liknande! Så vem vet, det kanske händer er också?

   Radera
 6. Nu får du äta ordentligt och njuta av allt gott! Hoppas att du går upp i vikt, du kan få något kilo av oss annars för vi har tydligen för många.. Nosbuffar

  SvaraRadera
 7. Hurrja, det måste ha varit det bästa vettisbesöket ever! Grattis till dessa fantastiskt vettiga vettisråd :-)
  Tassklappar

  SvaraRadera