Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!tisdag 29 november 2016

En vecka utan inkräktare
Nu tar vi in på hotell, och tar ledigt från inkräktare och monster! Det är det fina med hotell, man vet att man är i fullkomlig säkerhet och bara blir uppassad! Litet trist förstås att inte matte och husse också bor där, men de är så kräsna när det gäller hotellstandard, och nöjer sig inte med litet nät emellan rummen? Hoppas det blir en bra vecka för er alla tills vi är tillbaka!


14 kommentarer:

 1. Du har minsann förtjänat lite semester efter allt bråk med grannkatten. Du tar väl tass om Lisa också så hon inte blir rädd där borta? Vi kommer sakna dig hela veckan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo tack, det ska bli skönt att slippa bli skadad på åtminstone en vecka! Lisa kommer bo i rummet intill mig, men hon rädd??? Hon kommer nog ha fullt upp att bevaka alla hon kan!

   Radera
 2. Hoppas att du o Lisa får en avkopplande semester på hotellet.
  Vila nu upp dig o rör inte en tass i onödan.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet ju vid det här laget hur bra jag får ha det där. Det allra bästa är nog att jag kan tassa ut precis när jag vill på nätterna! Utan risk att bli påhoppad dessutom!

   Radera
 3. Ja du som är en så hårt arbetande katt förtjänar verkligen en veckas hotellvistelse med roomservice! Speciellt efter alla påhopp av monstret. Vi önskar er alla en härlig semester!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. När man får bo på ett så fint hotell är det helt okej att matte och husse ger sig iväg ett tag. Det blir faktiskt som litet semester för oss, medan människorna påstår sig ska jobba uppe i norra landet. Det kan man ju tro vad man vill om?

   Radera
 4. Åååååå vad skönt för dig att nu riktigt få relaxa! Men undrar hur lilla Lisa kommer att omorganisera hotellet, hihihi...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu ska det bli total avkoppling i en vecka drygt! Jo, Lisa kommer nog göra sitt bästa för att sätta sin prägel på hotellet! ;-)

   Radera
 5. Hoppas ni får det härligt på hotellet! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket, det blir det alldeles säkert!

   Radera
 6. Bra att få lite avkoppling från den där terroristen som härjar där hemma. Men så klart vi kommer sakna er. Vår hörs 9.12 hoppas jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst ska det bli skönt att slippa slåss den närmaste veckan! Nu ska jag bara äta och vila. Kolla litet på de andra gästerna, förstås. Och gosa med personalen!

   Radera
 7. Hoppas ni slipper monstret där ni ska vara på semester, tassarna upp <3 <3
  Vi kommer jamans att sakna er allihop.
  Ha det nu så skönt på er lilla semester, och att även Lisa känner sig säker

  tass tass

  SvaraRadera
 8. Ja, trist att ni inte kan vara tillsammans på semestern, men å andra sidan har du det nog bättre på ditt kattanpassade hotell. Vi katter är ju inte så mycket för barhäng, sightseeing och liknande saker som människorna gillar att sysselsätta sig med på sina lediga dagar :-)
  Ha det riktigt bra så ses vi snart igen! <3
  Tassklappar

  SvaraRadera