Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!måndag 28 november 2016

Dumt och underligtDet händer både dumma och underliga saker runt mitt hus. Jag tycker att det dumma är värst, medan Lisa är mest orolig över det underliga. Möjligen kan bägge sakerna ha samma upphov?

Vad är det då som är dumt? Jo, att inkräktaren inte ger upp! Nu har jag fått försvara mitt högst Privata Område IGEN! Denna gång har mitt andra öra blivit rivet. Turligt nog inte lika djupt den här gången. Men ändå. Jag har ingen lust att ha slagsmål som en månatlig aktivitet, absolut inte!

Vet inte om Lisa observerat den grå-vite här utanför, eller om hon sett nåt monster här på morgnarna? Både igår morse och i morse har hon betett sig väldigt konstigt. Hon har bara oroligt sprungit omkring och kollat i fönsterna, timme efter timme. Igår åt hon inte ens förrän på eftermiddagen, hon som brukar kasta sig över maten på morgonen och äta rent på nolltid? Och hon har inte gått ut på altanen heller de här dagarna, bara stått vid kattluckan och tittat ut. Kanske har hon sett den hemske besten? Eller är det nåt annat monster? 

Jag hoppas förstås att det inte finns fler otäckheter där ute. Det räcker mer än väl att slåss med inkräktaren!


 

12 kommentarer:

 1. Förstår din frustration över att du inte fått den grå-vite att förstå att detta är ditt område.
  Tur i oturen att ditt öra inte blev lika illa åtgånget som förra gången.
  Har det kommit nya grannar i närheten som tagit med sig den grå-vite som nu ränner runt o försöker skaffa sig ett eget revir på din bekostnad?
  Tror också att Lisa känner av att det finns ett orosmoment där ute som hon inte tycker om.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visserligen har det kommit en ny granne i början på gatan (tror jag, här vet man aldrig om det är fritids- eller permanentboende), men den här katten har synts här redan i somras. Det är förstås jobbigt att dänga upp en större och yngre katt på det här viset.
   Lisa har definitivt noterat något skrämmande eftersom hon inte vågar sig ut längre. Egentligen borde väl HON ut och klå upp honom, det är hon ju bra på!

   Radera
 2. Vilket otur du har som fått en så elak och korkad varelse på tomten. Undrar om du kanske skulle överväga att stanna inomhus över vintern? Annars får dina människor jobba som body guards en tid framöver och vara redo med vattenspruta eller liknande så dumskallen lär sig vems mark h*n beträder? Verkar som det är en okastrerad hane som är ute efter nytt revir?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har redan övervägt det, kan jag jama. Åtminstone har jag minimerat utevistelserna. Att det blivit kallare hjälper förstås till. Tyvärr är vattenslangen intagen för vintern, det hade varit perfekt annars. Fast kanske litet svårt att träffa ändå, eftersom vi haft våra uppgörelser i mörkret på kvällarna. Tycker jag kunde fått litet lugn och ro på gamla dar.

   Radera
 3. Fyjam vilken typ som inte förstår att det är DITT område! Vi tror också att Lisa har fått korn på den rackarn. Bra att du har minskat på utevistelsen, vi vill inte veta av att du blir allvarligt skadad.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så mycket som jag har markerat här...det måste vara en väldigt obildbar typ!? Eller helt utan skrupler! Vilket det än är, så är det ett problem för mig. Men vad kan jag göra annat än försöka? Helst utan att bli skadad, förstås!

   Radera
 4. Finaste Gustav, vi vill inte att du får ytterligare skador!! Kanske gå i ide över vintern inte är en så dum idé? Men då har väl den kaxige gråvita mutat in hela ditt OMRÅDE när du sticker ut nosen i vår. Inkräktaren måste vara något utöver det vanliga då t o m Lisa verkar bekymmrad!?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är helt överens med er, jag vill inte heller bli skadad! Det är minsann inte lätt att lösa, det här problemet! Nu vet jag ju inte helt säkert om det är inkräktaren Lisa sett, men jag kan inte fatta vad som annars skrämt upp henne så? Ja, uschjam, det är en stor bjässe kan ni tro!

   Radera
 5. Men stackars er, vilka problem med den där inkräktaren.
  Vi tror att det är därför som Lisa är så orolig, så du får nog kavla upp pälsen och ge den där inkräktaren en ordentlig omgång så den håller sig borta.
  Fast du får inte göra dig illa förstås.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om ni kunde se honom skulle ni förstå att det inte är det lättaste att tassa segrande ur bataljerna! Önskar jag hade varit tio år yngre...Men jag gör så gott jag kan, det kan ni lita på!

   Radera
 6. Men Gustav då, grå-vit, vad kan det vara för inkräktare tro :? Mjausan
  hoppas du inte blir skadad av den mystiska inkräktaren, du får jamans vara försiktig, tassarna upp

  tänker på er

  Tass tass
  <3 <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den har synts till här litet då och då. Varje gång är en gång för mycket, tycker jag! Det är nog oundvikligt med en del blessyrer, men jag hoppas verkligen det stannar vid det!

   Radera