Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!torsdag 3 november 2016

Lisa: Vad gör man med blött tyg?Trodde jag hade kontrollerat det mesta här i huset, men det här var något nytt! Visserligen har jag suttit nedanför ibland och iakttagit hur det snurrat saker där inne, men då har aldrig det här hålet funnits?

Somliga saker kanske ska få fortsätta vara oupptäckta för att förbli lockande? Vet ni vad som fanns där inne? BLÖTT TYG! Vad kan man göra för kul med det??

Nä, det var inget för mig. Inte den här gången i alla fall. Men jag måste nog kolla igen! Vem vet, nästa gång kanske det är fullt med möss där inne? 
12 kommentarer:

 1. Det hålet var jätte intressant tyckte jag också när jag var liten.
  Men jag hittade aldrig blött tyg där, tur var väl det, för jag tycker inte om blött.
  Där var alltid tomt när jag klättrade in o la mig där.
  Ibland sov jag en stund också när jag ändå var där inne.
  Vad gjorde du med allt det blöta nu?
  Hjälpte du matte/husse att hänga upp det?

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar blött, men då jamar jag BLÖTT, alltså rinnande. Helst skulle kranarna stå öppna för jämnan. Det här blöta tyget var ju hur tråkigt som helst, det fick matte ta hand om själv!

   Radera
 2. Oj vad spinnande! En sån har vi aldrig sett eller fått undersöka. Matte brukar ta med all tvätt och gå ner till något hon kallar för tvättstugan, sen kommer hon upp med all tvätt när den är ren och torr och lägger in i skåpen direkt utan att vi får nosifiera dem. Elakt tycker jag, nytvättade saker är ju det bästa som finns.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var litet av en besvikelse hur trist den såg ut inuti, för visst var den spinnande när det snurrade runt där inne. Nu låg ju allting helt stilla? Gustav jamar också om nytvättat, men jag har inte upptäckt vad som är bra med det än? Men det gör jag nog när jag blir stor!

   Radera
 3. Fortsätt kolla hålet med jämna mellanrum, man vet aldrig var mususlingar kan boa!!?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset, det kommer jag säkert göra! TÄNK att hitta ett musbo...vilken DRÖM!

   Radera
 4. Tycker nog faktiskt att du ska hålla dig borta från den där apparaten. Det har hänt väldigt tråkiga saker med katter som har undersökt såna på nära håll. Låt du dina människor ha sina blöta tyger där inne och upptäck nåt annat. Det finns säkert massor av saker du ännu inte kollat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Njam, det kan jag inte lova bestämt, men luckan är öppen bara när matte är där, så hon håller koll på att apparaten inte dummar sig!

   Radera
 5. En sån där pryl har vi med och den kan vara rätt skön att ligga på när den brummar, det blir varmt och härligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har ni också en sån? Vad kul! Ligga ovanpå? Då får jag först försöka putta ner lådorna som står där!

   Radera
 6. Skönt att du har undersökt allt! Alla saker är ju inte lika kul och en del förstår man sig inte på över huvud taget! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så sant som jamat! Ni är allt bra kloka!

   Radera