Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!onsdag 2 november 2016

Inte för att jag bryr migMåste vila rösten emellanåt...

Det här har varit året då jag tränat upp mina röstresurser. Både matte och husse har varit oerhört förvånade över vilken kraft jag numera kan åstadkomma när jag jamar? De tror att jag hörs till början av gatan, men det är nog att ta i? Kanske när jag är ute, det kan jag gå med på, men inte om jag är inomhus. I så fall får jag träna litet till!

Tyvärr har jag fått intrycket att människorna inte uppskattar mina sångövningar? Inte för att jag bryr mig. Bor man med en blivande storsångare, så gör man.


 

12 kommentarer:

 1. Skönt att du hittat din röst! Fin bild på dig! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, tänk att få så kraftfull röst "på gamla dar"!

   Radera
 2. Märkligt att dom inte uppskattar när du tar i o sjunger rejält.
  Men det är egentligen ingen nyhet för mig.
  Jag använder olika ljud med olika röstläge när jag känner för det och mina tvåbeningar uppskattar inte heller när det blir för högt.
  Vad då för högt?
  Man måste ju jama till rejält för att dessa gamlingar ska höra det.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet inte om jag har så MÅNGA röstlägen, jag tränar nog mest på att få till en enda ton riktigt stark? Och så har du rätt i att de inte hör så bra, särskilt husse, så det gäller att ligga i och träna rösten så den inte blir svagare!

   Radera
 3. Många kända sångares röster blir ju bara BÄTTRE OCH BÄTTRE med åren, verkar vara likadant för dig. Tycker de borde vara glada att du jamar och står i och verkar må bra! Om du var tyst så skulle de nog klaga på det också och pipa iväg till vettisen och tro du var sjuk!? Nu får de skärpa sig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter ju betryggande, då är det väl därför jag utvecklats så det här året? Jag tycker också att de skulle vara glada, men ni vet hur det är med människor...de reagerar oftast inte så logiskt!

   Radera
 4. Du och Sippo skulle startat ett band tillsammans, för han hade också rejäla röstresurser när han satte den sidan till. *hehe*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen dumt att vi inte gjorde det, hade säkert blivit en viral succé!

   Radera
 5. Att tvåbeningar alltid ska ha nåt att klaga på? Beror antagligen på att deras redan från början klena röstresurser bara minskar med åren, men vi utvecklas på alla sätt hela livet - även röstmässigt. Önskar jag fick höra dig live nån gång.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, jag skulle SÅ gärna vilja sjunga för dig! Att ha en publik som uppskattar ens framförande är ju något HELT annat än de totalt oförstående åhörare jag har idag!

   Radera
 6. Härligt att du utvecklar din sångförmåga, skulle vara jamarkul att få höra dina jam! VI skulle minsann klappa tassarna och uppmuntra dig på din väg mot de stora scenerna!
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mmm, funderar just på om jag ska boka den där stora arenan i Malmö? Ett kan jag lova i alla fall, även de som sitter längst bak kommer höra mig!

   Radera