Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!tisdag 19 december 2017

Det är jag, detMänniskorna kan gå i pension och sluta jobba. Jag kommer vakta i monsterskåpet så länge som benen duger till att hoppa upp där!

Och det är faktiskt så att jag numera hoppar nästan som i fornstora dagar! Matte säger att det kan bero på att jag slickar i mig laxolja varje dag? Inte vet jag, men laxolja är gott, i alla fall en sort. Två andra sorter stinker, och går inte ens att smaka på?

Har haft litet snö här, men nu är det mest blött. Otrivsamt är vad det är! Försöker ändå göra nån liten sväng där ute varje dag, men så många minuter blir det inte. Ni som bor närmast mig kanske hör en mistlur ibland på eftermiddagarna? Lugn, det är bara jag som vill in! Ni kan inte tro vilka röstresurser jag fått på äldre dagar?! Hoppa-lätt och jama-högt, det är jag, det!10 kommentarer:

 1. Tror jamarhårt på att det är laxoljan som gjort att du blivit smidig igen.
  Måste kännas skönt att du kan hoppa högt igen.
  Tur är ju det så du kan röja bland monstren i skåpet så dom inte blir för många.
  Har inte hört någon mistlur på efm men då brukar jag vila mig i form inför kvällen.
  Jam, det är lite slabbigt ute nu.
  Har varit nere i reservatet o gått de sista dagarna bland sandkullarna.
  Idag var det alldeles stilla o havet låg som en spegel.
  Min matte var lyrisk över hur vackert det var.
  Själv var jag mer intresserad av om det gick att gräva i sanden igen så man kunde lätta på trycket.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så bra att något som är gott också kan vara nyttigt! Jag måste jama att människorna är riktigt förvånade över hur smidig jag blivit igen! Är uppe på ställen jag inte varit på på länge!
   Den här gången bestämde jag mig för att ligga och vakta i öppningen sedan jag utfört en hastig inspektion längst in.
   Här är det då inga problem att gräva i sanden, finns ingen tjäle alls. Och skönt är det.

   Radera
 2. Bra att du checkar monsterskåpet regelbundet. Lisa var ju där inne för några veckor sedan men hon är nog liiiite för ung för att förstå HUR ett monsterskåp kollas!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lisa, hon fattar inte alls att man måste ta sig längst in, hon är en helt värdelös monsterletare! Fast hon gör sina tafatta försök ibland där utevid, kanske fattar hon nåt så småningom?

   Radera
 3. Vilken fin bild på dig. Det syns att du fortfarande är på hugget. Vad är det för laxolja du gillar. Blogghjälpen har provat en till sin Murre, men den sorten var inte alls god.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Visst är jag på hugget, särskilt kvällar och nätter! Jo, den enda laxolja som jag vill ha är Djurapotekets. En gång köpte matte en jamardyr exklusiv laxolja. Den fick hon hälla ut. Jag har också fått serverad nån annan sort, den luktade lika illa. Tänk att laxar kan smaka så olika?!

   Radera
 4. Finaste Gustav! Härligt att du är på hugget, precis när det behövs! Bra att du övar röstresurserna också! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är litet tveksam till om mina människor håller med om det där med att öva röstresurserna? De ser inte odelat positiva ut när jag gör det??

   Radera
 5. Tänk så plikttrogen du är, att du fortsätter vakta monsterskåpet. Utan dig skulle det där skåpmonstret kunna hitta på vad som helst. *ryser* Sån där olja kanske vi också borde få. Ska be husse nästa gång han handlar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Måste bero på mina regelbundna kontroller att köket är monsterfritt, matte och husse måste vara väldigt tacksamma?! Jo, laxolja verkar vara bra för mogna katter åtminstone!

   Radera