Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!tisdag 20 januari 2015

HeminredningsexpertenVisst är det trevligt att våra människor lägger mattor på golven? Men de har då rakt inget sinne för hur de ska läggas ut?? Åtminstone hos mig är det så att mattorna bara ligger platta på golvet, utan någon som helst finess? Jag har en särskild matta som jag ofta måste piffa till litet. 

Sådär ja, snyggt!
Det märkliga är att mattan brukar opponera sig? Jag lovar, nästan alltid blir jag tvungen att tassa till den ordentligt för att den ska lyda mig! Men rätt som det är ger den upp och lägger sig som jag vill ha den. Nöjd med mitt verk tassar jag lugnt därifrån. 

12 kommentarer:

 1. Du har inte funderat på att starta företag, "Gustavs Styling" ?
  Du har ju sinne för detaljer så det skulle nog bli framgångsrikt.
  Tänk så mycket godis o vitfisk du skulle kunna köpa.
  Själv tycker jag att mattorna vi har i huset är i vägen.
  För när jag får riktigt spring i benen så flyger mattorna åt alla håll.

  Ozzy

  SvaraRadera
 2. Kanske vore en idé? Skulle passa mig bra att hälsa på i olika hus och lägenheter. Då skulle jag kunna begära lön direkt efter avslutat arbete, så skulle jag slippa tassa till affären. Tror inte jag gillar att handla? Men att få en skål med vitfisk, och få medskickat godis, det skulle jag kunna tänka mig!

  SvaraRadera
 3. Till och med här på katthemmet har vi märkt av tvåbeningarnas usla sinne för inredning. Vi har också mattor här, och alltid när morgon- och kvällspatrullen varit här måste vi göra i ordning både mattor och dynor efter dem. Det tar väldigt mycket tid och hittills har vi inte fått nåt betalt för detta extraarbete.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Deras stil är så TRÅKIG och utan finess, eller hur? Mattor med veck och bulor är ju så oerhört mycket mer intressanta!? Jag kan gott tänka mig att ni får en hel jobb för att få till det som NI vill ha det!

   Radera
 4. Det tråkiga är att ens människa alltid ska opponera sig. Dom har ingen smak alls. Min husse har till och med gått så långt att han tagit bort alla mattor. Kan du tänka dig??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, vad jamar du? Har du bara kala golv? Fyjam, så trist att inte få använda sina inredningstalanger! Det är väl därför som du i stället utvecklar ditt harpospelande?

   Radera
 5. Tänk att vi har precis samma problem här hemma i hallen och köket. Vi fixar till mattorna flera gånger om dagen och matte envisas med att platta ut dem och flytta på dem. Helt klart ett evighetsjobb som verkar vara utbrett hos alla våra vänner.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänk att de inte kan se hur mycket mer spännande mattorna är med trevliga veck här och där? En platt matta är ju URTRÅKIG!!!

   Radera
 6. Här hos oss är det också kala golv, men det beror på att mattes rullstol ska kunna rulla utan bekymmer.
  Jag har i alla fall en liten matta innanför dörren, men jag ligger helst på varma fönsterbrädan och tittar å pippisarna! Eller i mattes säng, antingen på eller under duntäcket ;-)

  Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är såklart viktigast att matte ska kunna ta sig fram. Tänk om hon inte kunde ge dig mat!? Hemska tanke!

   Radera
 7. Hemma hos mig är det faktiskt mest min husse som opponerar sig , när jag fixat till mattan lite :)

  Tassklappar och Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske är enklare att få fason på en matta än på husse? Åtminstone uppskattar nog inte husse att tassas till!?

   Radera