Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!torsdag 3 september 2015

Ibland stämmer allting


Husse gick ut för att hålla på i jordgubbslanden. Jag älskar när någon av mina människor jobbar ute. Min uppskattning beträffande detta underlättas givetvis av sol och värme! Idag fanns inget att klaga på i detta hänseende. Så först övervakade jag husse, och sedan kom matte bärande på en favorit, nämligen tvättkorgen. Kunde inte bli så mycket bättre?! 

Doften av tvätt gör mig alldeles salig, det är nästan kattmynta-status på den! Tyvärr har jag hittills inte fått tillåtelse att rulla runt i tvätten, men att sniffa från kanten får duga, det också. 

Sedan vi arbetat klart i landen, och hängt tvätten, försvann husse och matte ett tag. Passade mig bra. Hade också en del andra sysslor att utföra. De tog mig hela eftermiddagen att få klara. Men nu ska jag snart ta kväll efter en givande och skön dag. Tack för den!


 

12 kommentarer:

 1. Det låter som om du haft en bra dag. Fast jag tycker nog att du ska se till att få kattifiera tvätten på nära håll framöver. Att bara kolla från sidan tycker jag är otillräckligt för en noggrann katt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske måste jag bli mer bestämd på den punkten? Hittills har jag bara gjort försiktiga försök att forcera kanten. Måste nog sätta ner tassarna mer beslutsamt?

   Radera
 2. Mysigt med oväntade överraskningar när man är ute och njuter av sköna solen :)

  Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jam, åtminstone om överraskningarna är positiva! ;-)

   Radera
 3. Vilken toppendag du haft.
  Och vilken fin bild på dig.
  Jam allt nytvättat luktar himmelskt, aahhhhh..
  Själv låter jag mig inte stoppas från att kattifiera badlakanen i badrummet när dom är ny upphängda.
  Jag river ner dom o rullar i dom.
  Än har jag inte fått några bannor, utan matte hänger bara upp dom igen.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vet du, det är den BLÖTA tvätten jag älskar! Nyupphängda handdukar har jag aldrig tänkt på doftar? Men jag kan se framför mig hur du vällustigt rullar runt i handduken. Ser härligt ut! Och hyggligt av din matte att låta dig göra det!

   Radera
 4. Vilken härlig bild på dig! Perfekt dag med matte och husse helt enkelt! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, tack, jo, det syns nog att jag njuter där jag ligger!

   Radera
 5. sari,skruttan och leon3 september 2015 kl. 19:42

  men gustav,du hjälper väl till när man ska bädda med rena lakan i sängen allafall? : )
  det gör mina små troll,skruttan och leon allafall.kurrar och trampar i sängen och busar runt..det och kokt fisk är det bästa vi vet här hemma hälsar svansbarnen till dig fina gustav

  kramar och nosbuffar från oss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Njam, nä, men min inneboende Puff brukar hjälpa till med det har jag hört. Själv är jag mest förtjust i blöt tvätt, och hittills har jag inte varit med om att varken matte eller husse lagt blöta lakan i sängarna! Men att kokt fisk är det allra bästa, det har vi gemensamt i alla fall!

   Radera
 6. Åhh, det var jättelänge sedan jag kunde ligga på nytvättade kläder och handdukar. Numer hänger husse upp allt på en dum torkställning som jag helst inte hoppar upp på.
  Men det låter som att du haft en kanondag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här hängs också upp på torkställning, men det är INNAN som det gyllene ögonblicket är för min del. När tvättkorgen med blöt tvätt sätts ner på marken, och hela härligheten blottas. Men din tvätt hängs kanske upp direkt från tvättmaskinen där inne, så du, din stackare går miste om detta underbara.

   Radera