Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!onsdag 9 september 2015

Och så nödgas jag berätta...Jag berättade i om att jag ändrat på vissa om mina rutiner den här sommaren. Dessa har jag givetvis infört efter mitt eget huvud och av fri vilja. Nu måste jag berätta om andra förändringar de närmaste månaderna. Dessa är inte på något sätt sanktionerade av ledningen här, utan har helt fräckt beslutats av mellancheferna, det vill jama matte och husse. 

Efter den här dagen kommer jag alltså inte kunna meddela mig med er som vanligt. Uppehållen kommer pågå ett antal dagar emellanåt, ibland över en vecka, och kommer hålla på till nittonde oktober. Men sen ska allt vara avklarat för en längre tid. 

Närmaste uppehållet blir alltså i morgon, sen kommer jag vara tillbaka nästa torsdag och fredag, men bara de två dagarna. Jag skulle förstås önska mera lugn och ordning här, men har, som ni vet, svårt att sköta tangentbordet på egen tass.

Visar en bild på mig här, så ni inte glömmer bort hur jag ser ut under den här tiden. Hoppas vi ses igen torsdag den sjuttonde!13 kommentarer:

 1. Som högste chef är det svårt att ha med bångstyriga mellanchefer att göra.
  Vissa av dom tar inte emot order utan gör som dom vill.
  Enda sättet att få ordning på detta ofog är att omplacera dom men i ditt fall går ju inte detta så du får bita i det sura äpplet eller kanske rättare sagt i en sur pippifågel.
  Klart att jag inte glömmer bort dig, hoppas att du får det bra under tiden vi inte tassas.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä minsann, du har helt rätt i att omplacering inte är att tänka på, för tänk att börja uppfostra nya människor, när jag ändå kommit relativt långt med dem jag har! Jag får väl göra som du jamar, om jag nu hittar någon sur fågel där ute? Den kommande veckan har jag i alla fall husse hemma, så jag kanske väntar med fågeln tills vidare?

   Radera
 2. Tänk vad tokigt det blir varje gång våra tvåbeningar tar beslut på egen tass utan att rådfråga oss! Det hade sett helt annorlunda ut om du och Puff blev tillfrågade. Tur att du har hussemagen i alla fall tills matte kommer hem. Vi lovar att inte glömma bort dig.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Garanterat skulle det bli HELT andra beslut om inte våra underlydande agerade på egen hand utan vårt godkännande! Jo, jag måste väl medge att jag kommer ha det hyfsat, det blir nog värre för Puff utan matte.

   Radera
 3. Det är hopplöst när människor tar beslut över huvet på sin katt. Sånt borde inte få förekomma. Men vi glömmer inte hur du ser ut och vi ser fram mot de dagar då du får hjälp att sköta ditt viktiga arbete som bloggkatt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag fattar inte hur de tror att de kan fatta kloka beslut själva? Det är då det blir så här tokigt! Men jag blir förstås om du kommer ihåg mig tills jag är tillbaka!

   Radera
 4. Visst är de besvärliga! Men det är klart vi kommer ihåg dig! Jättefin bild! Nosbuffar

  SvaraRadera
 5. Vi kommer att sakna dig, men ibland har man faktiskt inga val.
  Jättefin bild på dig i alla fall.

  Nosgos

  SvaraRadera
 6. SötGustavs lilla gulliga ansikte glömmer man aldrig! Ser fram emot nästa torsdag!

  SvaraRadera
 7. Håhåjajam, allt de får för sig, de där tvåbeningarna... Vi får väl försöka stå ut med väntan, den som väntar på något gott lär ju inte kunna vänta för länge :-)
  Vår matte är förresten inte heller särskilt punktlig och regelbunden med bloggandet. Hon säger att hennes andra jobb, som reporter och krönikör, också tar tid men hur svårt kan det egentligen vara??
  Nåjam, vi får väl finna oss i detta och se fram emot de gånger vi ses - det blir ju ändå ganska ofta trots allt :-)
  Jättefin bild på dig!
  Tassklappar

  SvaraRadera
 8. Men jamans då, tänk att våra tvåbeningar ska vara borta ibland, suckjam

  klart att vi inte glömmer bort dig, kompis <3
  Jamans fin bild på dig iaf

  Tasskram

  SvaraRadera
 9. Men vad är det som händer hos dig? Ingen ordning alls på personalen.
  Det var smart att lägga in en bild på dig, även om vi aldrig skulle glömma hur du ser ut.

  SvaraRadera
 10. Ingen ordning på din sekreterare heller förstår jag av blogginlägget att döma !
  Klart jag inte glömmer hur du ser ut på en vecka eller två :)

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera