Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!onsdag 13 januari 2016

Och där försvann denOm jag haft förhoppningar på en liten skog här inne, så är de nu grusade. Det enda ynka lilla träd som tagits in, har nu
Ska den UT igen? Redan???
burits ut igen? Jag är inte ensam om att tycka att det gott kunnat stå kvar. Puff kommer sakna att kunna knapra barrgodis  på det litet då och då. Själv har jag inte provsmakat. Ska jag äta vegetariskt, ska det vara gräs. Annars får det vara.


Det finns annat som plockats bort idag också. Sånt som jag uppskattar har försvunnit, som stakarna i två av mina spaningsfönster. Har bara varit i vägen och stört sikten med sina ljussken. En massa annat skrot har också tagits bort. Det mesta finner jag dock ointressant, så jag har inte bevakat det hela med mer än ett halvt öga. Sparar min arbetskapacitet till viktigare arbetsuppgifter.12 kommentarer:

 1. Visst är det trist att det som är riktigt bra helt plötsligt är borta, nåja de har sina idéer tvåbeningarna! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det konstigt, när man precis har börjat uppskatta trädet, ska det bort? Man blir nog aldrig klok på tvåbeningar?!

   Radera
 2. Jahajam, dina tvåbeningar har slängt ut allt idag den 13:e.
  Skönt att du blev kvitt det som var i vägen för ditt arbete, men samtidigt synd när du börjat gilla skogen du fått in.
  Själv hystade mina ut allt allaredan den 4:e, då var dom jättetrötta på det.
  Dom ville ha in våren istället sa dom, så matte for iväg o kom hem med en massa tulpaner o poppelkvistar.
  Jamars vad dom luktar gott, poppelkvistarna alltså.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är väldigt nöjd med att kunna spana i fönsterna igen, det blev stor skillnad! Våren får mer än gärna komma, tycker jag, men tyvärr är det nog bara inomhus det är möjligt just nu? Här ska visst också köpas tulpaner i morgon. Poppelkvistar? Har jag aldrig fått lukta på. Det måste det bli ändring på!

   Radera
 3. Du borde faktiskt få ett eget rum med ett eget träd. Ett Gustav-rum. *nickar*
  Äta barr låter inte så vidare gott. *skeptisk*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Människorna borde ha tänkt på det när de gjorde mitt hus större! Vilken miss!
   Nu har jag inte provat, men jag tycker inte barren ser goda ut. Men Puff bedyrar att de är jamargoda, hon har käkat MÅNGA!

   Radera
 4. Det är många tvåbeningar som håller på så där varje år. Vore väl bättre att låta trädet stå kvar hela tiden så de slipper bära?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tyckte det var riktigt trevligt att nosa litet på det varje dag, och kattifierat var det. Håller med om att det gott kunde stå kvar till nästa jul, och det tyckte nog granen också, som var full av gröna skott. Och så åker den ut i kylan, stackaren!

   Radera
 5. Skönt att bli av med allt onödigt i de bästaste spaningsfönstren, nu kan inte sikten störas av brinnande lampor.
  Granskott ÄR gott, det fanns till och med i förrätten på det stora bröllopsmiddagen i somras!
  Så Puffisen har kanske inte fel ändå ;.)...

  Kram å nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är MYCKET trevligare i fönsterna nu! Fast det kunde gärna plockas bort några till saker, om jag får framföra min åsikt?
   Synd att inte Puffen var bjuden på den middagen då! Fast jag vidhåller att det inte är någon kattmat. Inte för RIKTIGA katter, i alla fall. Åtminstone inte röda kattkillar. Och särskilt inte om de bor här där jag bor!

   Radera
 6. Trist med trädfällandet men förstår att du gläds åt att ha fått fönstren fria för spaning igen. Allt har sina för- och nackdelar, så även den gamla fina Julen :-)
  Vår lata matte har såklart inte tagit ner stakarna än. Och hon var för lat för att fixa gran också, så inte ens det kuliga fick vi *muttrar misslynt*
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. I det här vädret är det inte mer rätt att jag har så stora arbetsytor som möjligt inne. Tycker de kan sätta upp de där stakarna på sommaren i stället, då skulle jag inte bry mig?
   Ni får väl bita matte litet i stortån så hon plockar bort de stakar som är i vägen för er?

   Radera