Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!tisdag 12 januari 2016

Dumt prat"Du kan inte sitta där, Gustav, jag måste kunna komma åt mina papper", säger husse. "Jag jobbar", fortsätter han?

???

Och vad gör jag, då? Alltså bryr jag mig inte om honom. Vänder mig bort. Dumt prat ska man inte ta någon notis om. Han ska bara vara tacksam över att jag vill vara nära honom. Så det så. 


10 kommentarer:

 1. Jobbar med papper??
  Jamars vilka dumheter.
  Det enda jobb han ska ha är ju att ta hand om dig och se till att du har det bra.
  Min matte o husse jobbade med sånt skräp också i sitt tidigare liv, innan dom kom på bättre tankar.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det dumt!? Håller helt med, naturligtvis! Med mycket möda har jag lyckats få husse att inte åka till norra landet så ofta. Alltid en början, med jag har mycket kvar att jobba på! Du har tur som slipper tänka på sånt!

   Radera
 2. Visst är de för söta, våra tvåbeningar, när de tror att de arbetar? Sen när anser vi katter att bläddrande i papper är arbete? Oj, oj *tassen för pannan*.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst borde det göra arbetet mycket trevligare (om det nu ÄR ett arbete) med en deltagande katt som håller papperna på plats? Dessutom kan jag ändra om papperna ibland, så att de ligger rättare. Men ett tack, det får jag inte?

   Radera
 3. Vadå kan inte? Det ser vi ju alla att det går alldeles utmärkt! *skakar ofårstående på huvudet*
  Hur klarar de sig ute i världen egentligen?
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vem kan någonsin begripa på våra kära tvåbeningars resonemang? Det är väl många gånger varje dag som man ställer sig den frågan??

   Radera
 4. Sitter i vägen? Pffft. Man ser ju direkt hur hårt du jobbar. Obekvämt arbete och vad det nu kallas. Finns underlag för extra lön tycker jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst, jag pressar papper allt jag kan! Tror säkert att kunderna noterar vilka ovanligt välpressade papper de får?

   Radera
 5. Husse ska ju vara glad över att du är där och hjälper till- om man nu råkar sätta sig på lite papper så är det ju för att man ser att ens människa behöver gosa lite med sin katt och vila lite från det där jobbet! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just därför, för hans eget bästa, ignorerar totalt vad han säger, och sitter lugnt kvar!

   Radera