Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!torsdag 21 januari 2016

Om man inte får
Om man inte får den plats som man vill ha, får man nöja sig med den plats man får. Hade egentligen tänkt mig en stunds avkoppling högst upp på klöstunnan, men Någon Annan hade redan ockuperat min plats? Inga namn, men det var inte matte, inte heller husse. 

Först blev jag litet ställd. Men så beslöt jag mig för att prova rummet längst ner. Och det för allra första gången! Låg där och funderade en stund. Kom fram till att känslan av välbefinnande när man ligger längst ner definitivt inte är av samma dignitet som när man är där uppe. Men nu har jag testat i alla fall. Man ska ju inte döma ut något utan att prova. Men nästa gång det är fullsatt där uppe tror jag att jag visar upp min platsbiljett i stället.

9 kommentarer:

 1. Tycker absolut att du ska visa biljetten för Puffen.
  Frågan är ju om hon kan utläsa vad den betyder?
  Förstår att du vill ligga högst upp för då har du ju span på allt.
  Min matte jamar att hon tycker att idag har det varit en riktig "julkortsdag" med all tjock rimfrost överallt på träd o buskar.
  Själv tycker jag det bara har varit kallt o vitt.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har vid något tidigare tillfälle visat den biljetten, och hon har direkt fattat vinken. Hon är inte dum på DET sättet!
   Håller med dig, jag kan inte finna något fint alls i det vita där ute? Men matte, som åkte till Torekov idag menade att det var väldigt vackert. Fast egentligen är hon som jag. Vi är helt överens om att vintern är överflödig.

   Radera
 2. "Diskretion - hederssak"? Storsint av dig att inte avslöja vem som tagit din plats uppe på tunnan. På tvåbeningarnas restauranger har de ofta skyltar där det står "RESERVERAT" när nån bokat bordet. Tycker du ska be matte eller husse att göra en sån skylt åt dig som du kan sätta översta på tunnan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kommer ofta med så briljanta förslag! Ska genast be om en sån skylt! Fast...jag undrar om ockupanten är läskunnig? Kan förstås göra en bild på en överkorsad grå katt, den kanske är enklare?

   Radera
 3. Måste jama att du inte ser helt nöjd ut.. men det är ju ändå bra att prova lite olika alternativ.Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, jag stannade inte kvar så länge. Högst upp kan jag ligga i flera timmar ibland. Men, nu vet jag hur det är där nere i alla fall!

   Radera
 4. Jag är glad över att inte ha det problemet eftersom jag oftast ligger ovanpå datorn. Fast nu har Viska också kommit på att det är skön liggplats och börjar bli lite väl fräck ibland. Jag får väl också visa platsbiljett om hon snor den igen. Platsbiljetten i min högertass!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, kan du ligga ovanpå datorn? Det skulle inte jag klara av, för den står i ett slags skåp. :-(
   Men jag ser att vi har samma typ av platsbiljett!

   Radera
 5. Din klöstunna ser precis likadan ut som min :)
  Jag föredrar också att ligga överst , men ibland så går jag in längst ner och lurpassar på den korkade hunden och tassar till honom när han går förbi *fniss*

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera