Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!torsdag 24 mars 2016

Och så är det påsk igenLitet tyngd av stundens allvar, men det är sällan, nej aldrig, att jag har ett fågelbo på huvudet? Det är inte klokt vad man får ställa upp på ibland!? Som tack förväntar jag mig mycket extra godis nu i påsk. Och jag hoppas att det blir tilldelning av godsaker utöver det vanliga hemma hos er också! Själv önskar jag mig vitfisk och en rå äggula. Du kanske har andra påskfavoriter? Vi hörs igen när påsken är över, på tisdag!


 

14 kommentarer:

 1. Glad påsk! Vi hoppas på lax och sköna utepromenader! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter som en bra påsk! Hoppas det blir så!

   Radera
 2. Glad påsk och vilken fantastisk påskbild du bjuder på! :-).Vi hoppas på räkor, och lite ost!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Jag blev litet överraskad över att få något på huvudet, men som väluppfostrad katt avvaktade jag alldeles lugnt! Har hört att många katter gillar räkor, jag hör inte till dem. Men jag hoppas ni får det ni vill ha!

   Radera
 3. Måste erkänna att jag blev lite förvånad över din huvudbonad.
  Men sen förstod jag ju att det var din matte som lekte påsk med dig.
  Ska faktiskt erkänna för dig (men du får inte jama om det för någon) att en midsommar för några år sedan var jag tvungen att posera med en midsommarkrans av blommor runt min hals.
  Man ser faktiskt på korten att jag lider.
  Ha en härlig påsk själv med mycket vitfisk o äggulan.
  Själv har jag inga önskningar mer än att min matte o husse ska vara hemma hos mig, jag har varit övergiven nästan hela dagen, dom kom precis.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan litet grand sätta mig in i dina känslor med blommor runt halsen, måste varit snäppet värre än det jag fick på skallen? Det är inte klokt vad man får finna sig i ibland! Men jag lovar inte skvallra, inte ens för Puffen. Att ha sina människor hemma är förstås bästa påskpresenten!

   Radera
 4. Rå äggula också? Kan det smaka gott? Jam, jam, du har säkert rätt. Ska be att få testa det när jag får mitt för-alltid-hem. Innan dess önskar jag dig en Glad Påsk.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rå äggula älskar jag! Fast, precis som med mycket annat, serveras det alltför sällan. Och bara du får ditt för-alltid-hem ordnar sig säkert med maten också!
   Och detsamma önskar jag dig!

   Radera
 5. Vi önskar dig och de dina en riktigt GLAD PÅSK tillbaka :)

  Kram å nosbuffar

  SvaraRadera
 6. Hmm, det där kanske är ett bra sätt att locka till sig fjäderkotletter?
  Rå äggula har matte provat ge oss några gånger men det vill ingen av oss ha, däremot så älskar både Bosse och Hasse uppvispat helt ägg med lite mjölk eller grädde i. Så fort matte skall göra omelett och de hör vispandet kommer de springande.
  Vi önskar dig och de dina en jamarhärlig och solvarm påsk!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, möjligen närsynte bofinken Knut? ;-)
   Tänk vad olika smak vi har, jag slickar i mig varenda gnutta av gulan. Men vad gör det att vi tycker olika, så länge som vi alla får det vi gillar?!

   Radera
 7. Mjausan kompis�� Här har vi haft en lugn påsk. Vi jamar fortfarande från mattes mjaufån. Vi har inte fått in internet än i huset, suckjam alltså. Vi ska jama ned dom däringa Telia säger matte, så vi kan jama från våran dator istället, mjausan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men så jobbigt att inte ha det där internet ännu! Det är ju jamarviktigt att vi kan kommunicera med varandra!

   Radera