Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!tisdag 15 mars 2016

Det är min åsikt!Så det, så!

Den senaste månaden har jag alltmer tagit befälet här hemma. Satt ner tassen. Tycker jag det är dags för mat, får de veta det. Högt och bestämt. Förut kunde jag sitta tålmodigt och vänta, länge, länge. Inte nu längre. Det är slut med det. Likaså vill jag inte bli fördröjd när det gäller mitt utejobb. Är mycket tydlig med det, också.

Matte säger att det kanske är för att jag börjar bli gammal? Att man kan få vissa egenheter? Jag känner mig inte särskilt till åren, utan jag anser att jag helt enkelt levt de antal år som krävs, för att jag lättare ska hävda min rätt! Man blir helt enkelt klokare på äldre dar! Det är min åsikt!


10 kommentarer:

 1. Helt rätt inställning enligt mig.
  Klart att man ska tala om vad man vill och vill ha.
  Och helst ska det ske med en gång när man väl jamat om det.
  Matte håller med din matte om detta med åldern.
  Man hur ska hon då förklara varför jag är så bestämd av mig och jag har inte ens fyllt 5 år ännu?
  Helt klart blir man klokare med åren och det bästa av allt enligt min matte är att man bryr sig inte om vad folk tycker o tänker längre.
  Utan man gör vad/hur man vill.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är väl lättförklarat, du är ovanligt klok för din ålder! Tänk vad oerhört vis du kommer vara när du är i min ålder!
   Och visst är det skönt att slippa fundera på vad "folk" tänker? Fast som katt har man ju aldrig brytt sig!

   Radera
 2. Du har så rätt. Tvåbeningar menar ju att till och med dom blir klokare med åren. Vi katter blir ju klokare för varje minut! Det syns på hela dig att du inte är att leka med när du bestämt dig för nåt. Bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tur att mina människor har levt många år, så NÅGON klokskap har de väl samlat på sig? Nä, jag har blivit riktigt bra på att sätta ner tassen och få igenom min vilja!

   Radera
 3. Jag tror att det helt enkelt är att man får lite mer pondus när man blir äldre och sen måste ju även den mest tålmodiga katt få sätta ner tassen efter så många år och jama bestämt vad man vill. Tvåbeningar har ju lite svårt att förstå annars.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis vad jag tycker, det är hög tid att jama ifrån! Och jag märker ju att det lönar sig, särskilt när det gäller att tassa ut. Litet svårare att jama till sig mat, men det kommer nog, det också?!

   Radera
 4. Oj! Gustav är minsann inte att leka med det syns ju tydligt! Matte säger att samtidigt är du så gullig, hihihi....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tog på mig min mest bestämda min! Lika bra, så de förstår vem som för befälet här! "Gullig"? När jag ser så sträng ut?!

   Radera
 5. Du är ju jätteklok sen är det ju självklart att du behöver få dina behov tillgodosedda utan alltför lång väntan. Väldigt fin bild på dig också.Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var kloka jam av er också, tycker jag! Och jag har väntat så mycket i mina dagar, nu ska jag ta tillvara tiden bättre! Och tack, tack!

   Radera