Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!fredag 18 mars 2016

Vardagen - bäst!
Vardag, det är när jag får vakna på morgonen, ha mat att äta i skålen, kunna tassa ut och vara nyttig en stund, komma in och vila när det behövs, kela emellanåt med människorna, och lägga mig i en skön säng på kvällen. Varför skulle vardagen vara grå? Säkert är det så för många, men inte om man har det så bra som jag! 

Sköna, sköna vardag, när allt är som vanligt var dag! Vilket inte hindrar att jag kan vara tacksam också för en guldkantad helg. Hur som helst önskar jag dig en bra helg, antingen den är alldeles som vanligt, eller fylld av trevliga överraskningar!
 

14 kommentarer:

 1. Jag jamar precis som du gör.
  En helt vanlig dag är det bästa som finns.
  Att få ta det lugnt o göra vad som faller mig in för stunden.
  Ha en härlig helg med dina människor o Puffen.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det skrivs alldeles för litet om vardagen i positiv mening tycker jag. Det suckas och klagas. Kanske måste man bli litet gammal för att fatta hur bra vardagen är?
   Hoppas det blir väder för strandtassning för dig!

   Radera
 2. Du jamar så klokt! Vi jamar helt instämmande med förbehållet att för oss är helgerna lite bättre för då håller sig matte hemma och inte går iväg till det där jobbet. Det är bästast när alla är samlade.
  Vi önskar dig och de dina en jamarhärlig helg!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då kan man ju jama att vardagliga helger är det allra bästa för er!
   Och detsamma till er förstås!

   Radera
 3. Vi katter behöver ju inte massa "omväxling" som tvåbeningarna tror att de behöver. Det vill jama om vi har det bra i vardagen, precis som du har. Önskar att alla katter fick det så bra att de inte behövde mer än vardagen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Våra kära tvåbeningar har ibland svårt att förstå storheten i det enkla, tror jag? Jo, jag har nog allt jag kan önska, även om jag klagar litet ibland. Men åh, vad jag önskar att alla katter kunde ha det som jag. Vilken dröm.

   Radera
 4. Väldigt klokt jamat. Vanliga dagar är bäst!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och det fattar ju varenda katt, åtminstone de som bor tillsammans med vettiga människor. Det kan nog vara svårare att få människorna att inte klaga på vardagen?

   Radera
 5. Vi injamar, det är ju just så här man vill ha det! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tänkte jag nog också, ni som har en så jamarbra vardag!

   Radera
 6. Ha en jättefin helg ni också :)

  Kram å nosgos

  SvaraRadera
 7. Mjausan Gustav, vi har lite svårt att tassa hos våra missevänner i vår mjafån, men vi försöker. Vi har inte fått det däringa internet än, så vi får låna mattes mjaufån så länge. Snällt va, fniss
  Ni får ha en jamans trevlig helg iaf ❤️��
  Tasskram till er allihop

  SvaraRadera