Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!onsdag 30 mars 2016

Fall på jobbetHär kommer jag precis ut från fullgjord kontroll av monsterskåpet. Att jag kunde genomföra den berodde helt och hållet på min envishet. När jag kom dit för att inspektera, fanns inte ett enda mellanrum att hoppa upp i! Jag blev tvungen att putta ner en skål, och ändå RAMLADE JAG NER! Har ni hört något så skamligt??? Men jag gav mig inte, förstås!

Hej matte, den här platsen ska vara TOM, förstår du?

Måste hoppa förbi den förjamade skålen...

Så här blir det nog bra! Förresten hittade jag inget monster idag heller.14 kommentarer:

 1. Bra att skåpet även denna gång var monsterfritt MEN eftersom skålen förminskade din överraskningsinspektion så kanske monstret kom undan med några sekunders marginal. Det kanske är tillbaka där NU?....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken klok analys av läget du gör! Man kan ALDRIG slappna av och vara säker!

   Radera
 2. Jag är jamars imponerad av att du över huvud taget lyckades ta dig in i skåpet med alla kastruller o stekpannor.
  Klart att du var tvungen att putta ner något för att lyckas.
  Gott att monstret inte fanns där inne.
  Undrar hur stort monstret är egentligen?
  Men hör du ett brak från skåpet så skynda dig dit, för då är det säkert där o puttar omkull saker för att få plats.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var förstås en grov chansning att ens försöka, för jag insåg förstås att arbetsytan var minimal. För att inte jama obefintlig! Jag undrar också hur stort det är, för det har ju hittills alltid lyckats smita undan. Skulle jag höra ett brak där inifrån är jag garanterat där på en millisekund!

   Radera
 3. Tur att du inte gjorde dig illa!
  Skåp ska vara tillgängliga utan en massa onödigt, som bara står i vägen.
  Så-det-så!!!

  Kram å Tröstebuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var VÄLDIGT pinsamt att ramla ner där på golvet kan jag jama! Jo, det är då för märkvärdigt att det ska vara så svårt att ordna ett ledigt hopp-in-utrymme?

   Radera
 4. Men nu får du allt ta ett par allvarsjam med matte, hur skall du kunna sköta din kontroll med så mycket onödigt skräp i skåpet? Det går ju bara inte. Nä, matte får allt ha en ordentlig utrensning så att du obehindrat kan undersöka skåpet, det är under all värdighet att behöva ramla ner!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var några jam i rättan tid! "Under all värdighet" är exakt min åsikt också! Hade jag kunnat jobba med någon ordning hade monstret varit väck för längesedan!

   Radera
 5. Märkligt att matte envisas med att ha massa skräp där du ska inspektera. Här har monsterinspektionerna övertagits av mej, eftersom Tindra inte vill. Jam tror att hon bara inte vågar.
  /Viska

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaså du Viska, du är så modig, du? Nåjam, du har ju bott där rätt länge nu, och börjar väl känna dig varm i pälsen?

   Radera
 6. Men hur planerar matte egentligen? Förstår hon inte faran med skåpmonstret? Om du lämnar det obevakat - jag vill inte tänka på vad som kan hända! Men just idag kan väl matte vara ursäktad? Antar att du grattat henne ordentligt+

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Planerar"? Undrar om hon vet innebörden av det ordet? Nä, jag hon verkar helt oberörd av faran, och öppnar dörrarna många gånger om dagen utan att kolla där innanför!
   Och naturligtvis jamade Puff och jag för henne!

   Radera
 7. Det MINSTA man kan kräva är ju ok förutsättningar för att kunna göra sitt arbete! Skönt att det inte fanns något monster där idag.Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska det fortsätta så blir jag tvungen att kontakta yrkesinspektionen. Fall på arbetstid är en ALLVARLIG incident!

   Radera