Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!tisdag 3 januari 2017

Sista julveckan för den här gångenHej på er, och en god fortsättning på detta nya år önskas er alla! Jag har börjat året precis som jag avslutade det gamla, med en lagom blandning av vila och aktivitet. Känner mig i riktigt bra form, och sedan min mathållning ändrades till det bättre behöver matskålen fyllas på allt oftare. 

Jag gillar jul- och nyårshelger. Framförallt för att husse ligger och läser mycket. Åh, så många tillfällen till magmassage jag haft! Och när han varit färdigbehandlad har jag kunnat sträcka ut mig på det masserade området och lugnt koppla av. Även husse har verkat väldigt nöjd när jag lagt mig till ro. Ibland låter han inte fullt tillfreds under massagen, men det är nog som jag inbillar mig?

Lisa träffar jag inte så ofta, som tur är, men hon verkar rusa på här som vanligt. Hon jamar väl själv så småningom.

Nu önskar jag er att veckan fortsätter som ni vill ha den. Själv passar jag på att njuta av de sista lata juldagarna. Är tillbaka igen på måndag 9 januari. 


 

 

12 kommentarer:

 1. Vad härligt att höra att det är bra med er! Här har vi haft matte hemma hela tiden och det är så mysigt att kunna få gos när man vill.
  God fortsättning på er alla! Hoppas er matte har repat sig efter fallet innan jul.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det bara bäst att ha sina människor hemma?! Jodå, matte ser hyfsat okej ut, tycker jag, även om hon beklagar sig ibland. Men så länge som jag får mat är jag nöjd!

   Radera
 2. Skönt att höra att ni mår bra och du är nöjd med vad som finns i din matskål.
  Alla borde få gottig mat!
  Bus-Lisa blir också äldre och klokare med tiden ^_~ ska du se.
  Vi hoppas att matte mår bra också.

  😻 Nosgos 🐾

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är väldigt nöjd just nu! Det var länge sen jag var så här hungrig, och det är ju okej så länge som man får god mat hela tiden!
   Tror du verkligen att Lisa blir klokare? Jam, man kan ju alltid hoppas!
   Jodå, matte repar sig så sakteliga, men det tar litet tid med kotorna.

   Radera
 3. Så gott att du haft/har en skön ledighet med mycket gos med husse.
  Tror att du missuppfattat att han inte njuter under massagen.
  Mest troligt är ljuden han frambringar ren glädje när du masserar.
  Hur mår matte?
  Själv har jag det bra med mina människor och på nyårsnatten var jag inte lika rädd för smällarna o raketerna som jag varit de andra åren.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hmm, tror du verkligen det är glädjetjut? Säger man AJ då? Jam, människorna är konstiga, så man vet aldrig?
   Matte börjar se ut som vanligt igen, men har litet ont i revben och en kota. Så länge som hon kan böja sig ner och klappa mig är det ingen fara!
   Vad bra att du inte var rädd! Själv har jag faktiskt aldrig brytt mig om när det smäller, och ännu mindre nu när jag börjar höra litet sämre. Inte heller Lisa bryr sig så mycket. Fast vi hade en sån där lugnande dosa, det kanske hjälpte?

   Radera
 4. Vi njuter också av dagar med matte och husse! Härligt! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det underbart! Vi får njuta så mycket vi kan!

   Radera
 5. Du är så snäll som magmasserar husse, trots att du är ledig. Din husse är nog bara rörd av tacksamhet och det är därför han grymtar ibland. *nickar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är lätt att vara snäll när man får göra nåt man gillar! Kanske har ni rätt att han är rörd, men LITE tvivel hyser jag nog?

   Radera
 6. Du kan verkligen konsten att leva det perfekta kattlivet, Gustav! Balans är nyckelordet, och balans mellan framför allt vila och mat då - och en liten, liten gnutta motion ibland, när andan faller på :-)
  Vi önskar er alla ett riktigt gott nytt år! <3
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
 7. Mjausan Gustav, vi har tagit det lugnt i jul och nyår. Nu längtar vi till våren, så matte kan bygga den dära rastgården som hon skulle ha byggt förra våren, som inte blev av, men vi förstår henne också, vi hade ju precis flyttat hit där vi bor nu, så vi har haft annat att pyssla med också
  tass tass


  SvaraRadera