Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!tisdag 20 februari 2018

Lisa: Nu är jag en STOR katt!Idag fyller jag 2 år!!!

Nu är jag en vuxen katt! Det tycker jag förstås att jag har varit ända sen jag började mitt liv på egna tassar nere i Spanien. Har med stor målmedvetenhet sett till att dirigera omgivningen att uppföra sig som jag önskat. Men nu när jag är två år kan jag också officiellt ståta med titeln vuxen katt. Till och med matte och husse måste inse det. 

Fast helt ärligt vet jag inte om det gör så stor skillnad? Jag kommer fortsätta hålla mina människor i strama tyglar, noga visande vad jag kan acceptera. Det enda jag har börjat dra ner på är balanserande på höga höjder, känns som jag växt ifrån det? Annars är bevakning, jakt och fågelskådande mina stora intressen. Tar rätt mycket tid varje dag. Och kväll! Ni kan inte tro vad mycket skumt som sker här utanför på kvällarna?! 

Idag ser jag fram emot att bli firad med min älsklingsmat, kokt kyckling med spad. På sin födelsedag ska man förstås få en rejält tilltagen portion, helst så man kan tassa dit och ta sig en bit litet då och då när suget sätter in. Och så godisbitar som tilltugg mellan varven. Att bli vuxen är värt att firas ordentligt!

14 kommentarer:

 1. Ååååå, söta lilla... förlåt STORA Lisa! Jamargrattis till dig på högtidsdagen. Dina människor ÄR verkligen lyckligt lottade att du accepterar att bo hos dem och styr upp det mesta! Buffisar från Sven och company

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Kan bara hålla med, visst ska de vara tacksamma och glada att jag bestämt mig för att stanna här, åtminstone tills vidare. Så länge som de sköter sig, så...

   Radera
 2. Grattis Lisa på Din Stora dag, i dubbel bemärkelse.
  Du är ju en stor och ung katt som har framtiden för sig.
  Det där med att du ändrat dina vanor från balansakter till spaning verkar bra.
  Det behövs en vaken katt som håller ordning på allt som händer runt huset.
  Nu önskar jag dig en riktigt riklig mat och godistilldelning ikväll.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, tack! Jo, jag märkte att skåpet jag förut hoppat upp i på något sätt blivit litet högre? När det finns så mycket annat jobb, varför välja något osäkert? Kanske är det vad som menas med att bli vuxen?
   Tack, jag har redan fått en hel del gott, till och med en liten bit hummer av husse, men den avstod jag gärna!

   Radera
 3. KATTEN ALICE har också skrivit, först av alla, men det verkar inte komma fram?? Lägger in det här i hennes namn. Så här stod det:

  Klart som kycklingspad att du är en stor tjej nu!
  Vi tycker du har lyckats ganska bra att uppfostra dina tvåbeningar med en bestämd tass, ja så bra det nu går vill jag jama, de är ju trots allt ganska obildbara.
  Vi håller tassarna att det blir mycket kyckling, massor av gottisar och även bus på din dag.
  Hurrjam, hurrjam, HURRJAM till sötaste Lisa!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är faktiskt riktigt nöjd med hur väl jag lyckats, bättre än alla tidigare katter har jag förstått. De har säkert varit litet för slappa? Att vara bestämd och konsekvent har varit mina riktlinjer.
   Och tack så mycket för alla hurrjam!

   Radera
  2. Var det någon som stulade min kommentar? Vilken tur att du hittade den igen Lisa!
   *nosbuffar*

   Radera
  3. Visst är det konstigt?? Om inte kommentaren kommit på ett ställe till hade jag inte vetat om den, så jam, det var tur!

   Radera
 4. Jamarstort grattis på din stora dag. Hoppas du fått mycket gott och kelig. Har Gustav gett dig någon president än?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, tack! Har fått rätt många godisar idag, matte slänger långt bort och jag jagar ifatt dem, det är min bästa lek!
   Gustav är dålig på att ge presenter, men det gör inget!

   Radera
 5. Tänk att även du blev vuxen. Tror det bästa beviset är att du slutat balansera på höga höjder. Sånt kan ungar hålla på med. Hoppas dina människor förstår vilken stor dag detta är och att du får massor med kyckling och spad.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo tack, jag blev riktigt uppvaktad! Och eftersom jag tar alla tillfällen i akt att demonstrera vilken speciell katt jag är, så visst inser matte och husse att min Vuxendag var en stor dag!

   Radera
 6. HurrJam på din dag! Låter som du blivit ordentligt firad! Nosbuffar

  SvaraRadera