Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!onsdag 7 november 2018

Lisa: Hur pinsamt?


Dagen efter jag kom hem från hotellet skickade någon godis/leksaker till mig!  Husse inbillade sig att de var till honom, men jag vet vad jag vet. Det bara skrek "Lisa" om buketten! Men av någon anledning flyttades den runt, och ställdes på de mest oåtkomliga ställen? Det var inte snällt gjort!

Nåt annat som definitivt var direkt elakt gjort inträffade igår kväll. Jag hade den stora lyckan att fånga en fjäderkotlett ute på altanen, och skyndade mig in med den för närmare beskådande och hantering.  Att man aldrig lä sig?! Genast fick jag matte efter mig, och sedan anslöt också husse. Jag morrade givetvis att detta var mitt byte, och försökte undkomma deras försök att knycka det bäst jag kunde. Tyvärr lyckades jag inte, den här gången heller. Husse tillgrep min skatt. Så snöpligt! Nu har jag hittills fångat en mus och tre fjäderkotletter på altanen. Hur många har jag fått behålla? Just det, NOLL!

Jag bara jamar, hur pinsamt är inte det? För dem, alltså!

4 kommentarer:

 1. Grattis till din fångst av fjäderkotletten.
  Men samtidigt beklagar jag att du inte fick behålla den.
  Men, det är vi innekatter vana vid.
  Jag har heller aldrig fått behålla mina byten som jag fångat på altanen hur mycket jag än morrat.
  Men Lisa, bara vetskapen att vi innekatter KAN fånga byten är ju hedrande.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Javisst är det positivt att bytena är snälla och tar sig in på altanen, men ändå oroväckande att du aldrig fått behålla något?! Du har ju hållit på längre än jag, så det inger ju inte mycket hopp för framtiden! Men jag är ute på altanen stor del av nätterna, och då har jag chansen när människorna sover!

   Radera
 2. JAg vet inte om jag förstått rätt, men i min öron låter det ju som om nån skickat blommor till dig för att uppmuntra dig för din bragd att infånga en fjäderkotlett? Och så fick du varken njuta av dina blommor eller din fångst. Livet är bra underligt ibland.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Din analys är klockren, tycker jag! Åtminstone är det så det borde ha varit! Att bli av med fångsten var nog snäppet värre än gömda blommor. HUR kunde de missunna mig den lilla kotletten??

   Radera