Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!fredag 16 november 2018

Än kan jag!
Än sitter takterna i!
Det var ett tag sen, men inte har jag slutat med kontrollerna av monsterskåpet! Ni som följt mig ett tag vet att det längst inne hörnet där döljer sig något? Detta något, som jag förgäves försökt upptäcka och oskadliggöra under alla år. Mitt uppdrag har inte underlättats av alla onödiga prylar som blockerar vägen. Ändå var det lättare förr att ta sig över skräpet, om jag jamar så. Med ålderns rätt tycker jag att översta hyllan där borde rensas. Litet stelare blir man ju med åren.

Nu har jag i alla fall utfört en inspektion, och det kändes riktigt bra. Och bra, det hoppas jag att helgen blir för oss alla!10 kommentarer:

 1. Kul att se dig på jakt i skåpet igen.
  Nu på höstkanten vet man ju aldrig vad som försöker ta sig in i huset o övervintra.
  Jag tycker nog också att det borde rensas HELT rent på prylar för din skull.
  Jag menar, det är ju ändå lättare för dig att kolla om monstret finns där än om din matte eller husse skulle försöka krypa in o göra ditt jobb.
  Ha en lugn o skön helg med de dina.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast det vore onekligen intressant att titta på när de försökte åla sig in där!! Tror till och med Lisa hade suttit alldeles stilla en lång stund!
   En härlig hösthelg önskar jag er också!

   Radera
 2. Det känns tryggt att veta att skåpet är kontrollerat! Men nog borde matte kunna underlätta lite för dig genom att rensa bort allt onödigt?
  Vi önskar dig och de dina en härlig helg också!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kastruller är onödiga. Maten ligger ju ändå i påsar?! Och bunkar är definitivt onödiga, förstår inte alls varför de ska finnas? Problemet är bara att få matte och husse att inse detta! Men vem vet?

   Radera
 3. När dina människor får så mycket hjälp med att hålla skåpmonstret borta kan man väl begära att de röjer på hyllan så dy kommer åt lättare? Nåt får de väl bidra med.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan bara hålla med. Att det inte synts till något monster hittills beror förstås på mina kontroller som sker i oregelbundna intervaller. Får nog ta i med hårdtassarna.

   Radera
 4. Det är klart att matte måste rensa hyllan. Jag har en 18 åring som älskar en speciell hylla i bokhyllan och nu när han är gammal och knackig har jag givetvis rensat hylla och lyfter upp och ner gamlingen när han vill ligga där

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan väl inte påstå att jag älskar att vara i monsterskåpet, men nån gång emellanåt, varannan månad eller så, vill jag kontrollera det. Matte hävdar att hon har väldigt få skåp i köket, och ingen riktig bänk heller, så hon blir nog svårövertalad att ha kastruller och annat på spisen. Men jag har en klöstunna jag älskar att hoppa in i. Jo, jag hoppar ännu utan problem, även om jag har hjälpmedel utsatta!

   Radera
 5. Fattas bara annat - klart att du kan!! Och det är tror vi dina oregelbundna inspektioner som har gjort att du lyckats hålla skåpmonstret på plats!!?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lisa är också intresserad av monsterskåpet, men hon är inte alls lika noggrann som jag. Jo, matte och husse kan allt vara lyckliga över att slippa tampas med monstret!

   Radera