Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!fredag 2 november 2018

Än är det inte slut

Nu är det november, men än är det inte för sent att inta eftermiddagsvilan under hasselbusken! Fast riktigt koppla av kan jag inte. Måste hålla ett öga på ytterdörren också, för min mage är tom för jämnan. Så om matte vill ha en bild på mig här, måste den tas genom köksfönstret. Jag bara inte kan ligga kvar om jag får syn på henne!

Förresten är det bara henne jag kan få syn på nu, för igår morse gav sig husse iväg igen. Är därmed litet orolig för servicen, ingen kan sköta den som husse, tror jag? Har redan märkt att den inte är lika effektiv som jag tycker jag har rätt att begära. Hur många dagar är det till på tisdag? Kan det vara mer än en evighet?

Den här helgen vill somliga skrämmas. Jag förstår inte riktigt vitsen med det? Vore bättre med en snäll-helg när ingen skrämdes, tycker jag. För en stund sen följde jag med matte till det hörn i trädgården där mina kompisar Piff och Puff finns nere i jorden. Där satte vi ett ljus. Och så tänkte vi på dem och många andra som vi inte kan se längre. 

Det verkar som jag ska få hyfsat varmt och en del sol den här första helgen i november. Blir nog så jag kan tassa ut en del. Dessutom är gräddgrannarna här. Kanske kan be att få en slurk eller nån godbit? Trots avsaknad av husse kan det ändå bli en god helg. Och det önskar jag er detsamma!

6 kommentarer:

 1. Du kommer nog att kunna vara ute rätt mycket i veckan som kommer.
  Matte jamade att det verkar bli rätt hyfsat väder.
  Stackars dig som inte har husse hemma, men helgen verkar ju ändå bli bra med tanke på gräddgrannarna.
  Förstår heller inte varför det ska skrämmas.
  Många riktigt gamla tvåbeningar blir ju rädda har jag läst (OK matte har läst för mig).
  Ha de gott med matte o Lisa i helgen.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har ju inte så mycket under pälsen numera, så jag uppskattar att det är milt. Även om jag inte vill vara ute från morgon till kväll längre, är det mysigt att kunna ligga ute och spana åtminstone nån timme eller så. Mysigt är det också med gräddgrannarna, så blir såå glada över mina besök!
   Hoppas du får med dig människorna på nåt kul i helgen!

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 3. Vad bra att du tar tillvara de fina dagarna som återstår innan det blir riktigt ruggigt ute. Här uppe tror jag det dröjer innan det blir vinter för blogghjälpen ska byta till vinterdäck på onsdag och det brukar betyda fint väder ett bra tag till. Sen undrar jag ju om husse verkligen bett om ditt tillstånd att smita? Han har ju ett viktigt arbete att sköta hemma, så jag bara frågar mig: vad kan vara viktigare?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, det är för sorgligt, jag har ALDRIG tillfrågats när det gäller hans resor?! Men jag tror han äntligen börjar inse sitt misstag, för han ger sig iväg alltmer sällan, och stannar borta kortare tid. Men varenda dag borta är förstås en dag för länge!

   Radera
 4. You made some first rate points there. I seemed on the internet for the issue and found most individuals will go along with together with your website. online gambling

  SvaraRadera