Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!torsdag 23 februari 2017

Lättlurad är jag inte!Tjata inte, jag kommer när jag är klar!
Vi har ofta diskussioner gällande tassa ut eller inte? Jag vet inte hur ni är, men jag har i alla fall svårt att tassa ut direkt när jag vilat? Det är mycket som jag vill göra först. Sträcka på mig, fundera litet, kanske tvätta av mig. Spelar ingen roll om jag legat inne massor av timmar. Särskilt då verkar de tro att jag har bråttom ut? Har jag inte. Vet vad de tänker på. Att jag behöver tassa ut. Händer väldigt sällan att det trycker på så under dagtid. Men oj, vad det kan tränga på vid 2-3-tiden på natten! Ingen i grannskapet kan undgå att märka det!

På dagarna går husse ibland ut i förväg, liksom för att visa hur skönt det är där ute. Alltså lura ut mig! Såna trick går jag inte på. Jag tassar ut när jag känner för det, och är beredd. När man snart är arton år har man lärt sig en hel del om livet, och hur man ska leva det!


8 kommentarer:

 1. Med din livserfarenhet borde ju dina människor förstå att du själv vet NÄR och OM du vill tassa ut.
  Men, vi måste också tänka på att för tvåbeningar är det inte lätt alla gånger att tänka rätt.
  Idag på morgon var det fint väder när jag tassade runt i strandskogen men nu ser det verkligen inte bra ut när jag tittar ut.
  Jag hörde matte jama att här ska komma sådant där vitt elände igen ikväll.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, de har inte lätt att hänga med i tankegångarna! Inte sällan SKRATTAR de åt mig, när jag sitter innanför dörren och funderar på mina val?
   Har också hört hotet om det vita, men hoppas att det inte blir hos oss!!!

   Radera
 2. Man både häpnar och skrattar åt att dina människor fortfarande tror att de kan lura dig. Men det är klart; man vet ju hur lite tvåbeningar lär sig på 18 år. De tror det är likadant med oss katter antagligen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det allra, allra värsta är att det händer att jag går på det och trillar dit!! Man vill ju tro sin husse om gott! Men för det mesta gör jag förstås PRECIS som JAG vill!

   Radera
 3. Du går ju naturligtvis alltid ut i precis rätt tid! Dumheter att tro att du ska kunna bli lurad, du som är så klok! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Naturligtvis är det så, men ni vet ju hur svårt det är för tvåbeningarna att inse vissa saker!

   Radera
 4. Det är ju klart som tonfiskspad att du går ut när du känner för det och det vet du ju bäst själv när det är.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tonfiskspad?? Vilken GOD jämförelse! *slick om nosen*

   Radera