Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!fredag 8 juni 2018

Lisa: Var sak på sin plats

 Vad vill du, matte??
Matte tänkte ta en bild för att visa hur skönt jag har det på min altan när jag ligger och vilar i min filtlåda. Men ni vet hur det är,  jag märker förstås minsta rörelse där inne och undrar vad det är frågan om?

Fast till slut lyckades hon lura mig ändå, konstigt nog? Måste ha slumrat till rejält...Kartongen jag ligger i fanns inne i huset redan när jag kom, men jag har aldrig brytt mig om den. Förrän matte äntligen insåg att den stod på fel plats, inne i sängkammaren! Men det var ju här ute den skulle vara! Nu ligger jag i den varenda dag. Visst, det tog tid, men jag fick min säng till slut!

Önskar er ännu en riktigt härlig sommarhelg!

12 kommentarer:

 1. Vilken tur att du till slut fick rätt plats till din sovkartong.
  Jag ser hur du njuter av att ligga där i skuggan o sova.
  Visserligen tar det sin tid att lära sina människor hur det ska vara, men det är värt den tiden.
  Ha de gott med dina människor o Gustav.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har verkligen gillat att vara på min altan förut också, men såklart har jag saknat ett bra ställe att vila på. hnjnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnb...oj, där tassade jag ner ett krypterat meddelande, oss emellan. Hur som helst är jag mycket nöjd med min sköna säng, konstigt att den inte alls var så behaglig förut?
   Ha det fint, ni med!

   Radera
 2. Tänk att det skulle ta flera år innan dina människor förstod var lådan skulle stå! Men tur att det gick upp ett ljus till sist.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den stod på golvet i sängkammaren förut, har du hört så tokigt!? Där ligger man ju hos sina människor!!! Borde väl vem som helst fatta? Men, nu är det glömt, och jag kan börja på nästa punkt på min uppfostringslista.

   Radera
 3. Den där filtlådan ser ju jamarmysig ut! Jag har en filtkorg på min altan! Buff från Sven

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jasåjam, du har något liknande hos dig? Då vet du hur härligt det är att ligga i den och känna alla dofter i nosen samtidigt som man vilar!

   Radera
 4. Mysigt med en filtklädd kattong, som äntligen står där DU vill ha den!

  Trevlig helg till er tillbaka
  Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Efter snart två år börjar jag få hyfsad ordning på mina människor. Att få matte att inse det här har tagit nästan hela den tiden, men bättre sent...

   Radera
 5. Tänk att våra människor har så svårt att förstå att kattonger, klösträd och annat ksn vara helt ointressanta när de står på fel plats, men väldigt uppskattade när de väl står på rätt plats. Om de ändå kunde lyssna på oss från första början
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just det, här borde matte tänkt till för länge sen tycker jag! Jag ÄLSKAR kattongen nu när den är rätt placerad. Gäller förresten också klösträdet, stod också i fel rum förut. Men de lär sig väl??

   Radera
 6. Visst är det skönt med en egen kattong. Kan inte förstå varför husse jämt envisas med att slänga dom. Men nu har jag en helt egen som står på datorbordet, därifrån har jag bra koll på husse.
  /Tindra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Slänga kattonger?? Borde vara straff på sånt! Men det var då för väl att du fått en egen nu. Datorbordet verkar vara en perfekt placering!

   Radera