Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!fredag 1 juni 2018

Lisa: Och du ska klaga?
Och DU ska klaga på att det är för varmt? Med den minimala pälsen högst upp??

Nä, inte lurar du ut mig! Jag ligger bra här bakom nerdragen rullgardin och fläkt. Hej då!

Hoppas ni också hittar litet fläkt och skugga i helgen, och ha det så gott!


 


8 kommentarer:

 1. SmartLisa!! Nu verkar du ha blivit äldre och förståndig!Inte smart att flänga runt som en kattunge i den här värmen. Vi sover på den innätade altanen hela natten!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har väl ALLTID varit förståndig?? Men det är klart att man inte ska flänga runt när luften är alldeles för varm! Var SÅ skönt att ligga där på sängen i halvmörkret framför fläkten!

   Radera
 2. Helt rätt tänkt Lisa.
  Det går knappt att vara ute nu.
  För tillfället ligger jag i skuggan i min älskade kattmyntabalja på altanen.
  Igår kväll fick jag en ny kylfilt av dom.
  Matte jamade att om inte jag använder den, gör hon det.
  Ha de gott

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. En kylfilt? Det låter härligt! Nästan lika skönt som en kattmyntabalja! Jag märker att jag inte är helt färdig med att lära upp mina människor, men jag har ju inte hållit på i två år ännu, så jag ska nog få till mina människor lika bra som du har fått till dina!

   Radera
 3. Du är klok du Lisa! Här har vi lyckats övervaka matte att ha balkongdörren öppen på nätterna, så jag sover därute nu. Matte tycker också det är skönt att ha den öppen i sovrummet, men hon var så larvig först och ville inte att vi skulle vara där ute ensamma. Här du hört något så dumt? Vi skulle ju aldrig hitta på något hyss och den är ju innätat så ingen kan komma och kattnappa oss
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag blir litet avis på er, för jag kan inte komma ut på altanen på nätterna. Den är där Gustav är på nätterna, och vi mår ju inte så bra av att träffa varandra. Först när han tassat ut på morgonen får jag komma till min altan. Kan inte heller förstå varför ni inte skulle få vara på balkongen ensamma? Tur matte kom på bättre tankar!

   Radera
 4. Smart draga av dig att inte låta dig luras. Det är säkert svalare inne än ute - vilket du redan upptäckt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. INGEN ska försöka lura mig, jag faller minsann inte för den där lena rösten matte och husse har ibland när de vill få mig in i ett annat rum eller så. Man har väl lärt sig ett och annat efter snart två år här!

   Radera