Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!tisdag 11 september 2012

Gå du!Men mjaou, hej matte! Har jag varit ute sen i morse? Oj då, är det redan kväll? Hungrig? Komma in?

Men kolla på trädet där borta ...så intressant det blev, helt plötsligt! För att inte jama om busken här framför...Mina träd- och buskstudier har blivit sorgligt eftersatta en tid. Dags att spotta i tassarna och ta tag i saken. Hyggligt att du kom ut, matte, men nu kan du gå. Hej då!

10 kommentarer:

 1. Hehe, du visar allt vem som bestämmer hemma hos dig. Klart att du inte har tid att komma in, när du har massa viktiga studier att utföra.

  SvaraRadera
 2. Det var ju omtänksamt av matte att höra om du behövde nåt? För det var väl därför hon kom? Förstår att busk- och trädstudierna blivit eftersatta. Du har ju tagit tass om minisen och en massa annt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag fick en liten känsla av att hon egentligen ville att jag skulle tassa in, men jag hade då ingen som helst lust. Och det händer att hon inser verkligheten nån enstaka gång.

   Radera
 3. Hmm, jag brukar tassa in för att kolla vad hon vill, och så ut direkt om det inte var gottisar eller annat viktigt.Bäst att visa vem som bestämmer, absolut. Utestunderna har verkligen varit lidande av det blöta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det händer nog att jag också kan göra det, om JAG vill. Det är ju det allt handlar om. Varför göra det man inte vill????

   Radera
 4. Bra att du sätter ner tassarna och visar vem som bestämmer om du ska vara inne eller ute :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju bara helt nödvändigt! Tänk om HON får för sig att det är hon som har befälet här?? Hemska tanke!

   Radera
 5. MEN Gustav, inte ska väl din matte bestämma OM och NÄR du ska tassa in. Det är ju DU som bestämer det. Tass på dig.

  SvaraRadera