Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!måndag 10 september 2012

Jag undrar just?


Den här helgen har jag haft besök av min minis, det är alltid uppskattat. Förstår inte alls varför Piff och Puff rusar iväg så fort han närmar sig? Han är ju hur snäll som helst, jag fick till och med låna hans bästa kanin en stund. 

Nu har minisens människor börjat prata om att göra sitt hus mera hemtrevligt. De saknar en katt hos sig. Det kan inge vissa farhågor för min del. För vad kommer hända när de ibland reser bort? Vem brukar få ta tass om icke medföljande katter? Jag vet nog hur det gick med Piff och Puff! Till slut flyttade de helt sonika in hos mig. 

Nåjam, ännu så länge nöjer de sig med en minis. Och han följer garanterat med sina människor hem varje gång de åker härifrån. Det tycker jag är bra. Hur trevlig han än är, minisen, räcker det med inneboende nu. Det är min åsikt.

10 kommentarer:

 1. Kul att helgen var så lyckad men förstår dina farhågor. Det är nog trevligt och bra med en katt i huset - det vet ju VI om någon - men om katten inte håller sig hemma utan envisas med att med jämna mellanrum hysa in sig hos sina vänner börjar man ju ana katter i mossen...
  Men varnad är väpnad, än är inte katten intasserad, så du har förhoppningsvis tid på dig att uttassa en plan för hur du ska förhindra en ytterligare utökning av din familj :-)
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jojam, jag måste i god tid med kraft jama att den katten ALLTID måste återbördas till sitt eget hem, så att det inte kommer råda några tveksamheter därvidlag. Nu har tagit mig an två stycken, det anser jag mer än tillräckligt!

   Radera
 2. Åh här har min matte jobbat HELA helgen , så här har det inte blivit mycket till mysig helg för mig.
  Har till och med fått börja hjälpa till med hushållssysslorna !
  Låter oroväckande det där pratet om att dom ska skaffa sig en katt o jag nu fattat rätt att Piff o Puff bott hos dom från början och nu är inneboende i DITT hem för det räcker ju med dom två jamar jag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det förstår jag att det inte blev så mycket till mys då. Förhoppningsvis resulterar det i pengar som kommer investeras i godis, då är det ju nån mening med det hela.
   Du har fattat alldeles rätt. Piff och Puff bodde hos hussen där, det var innan han hade en matte och minis. Och vi är helt överens om att det räcker med Piff o Puff!

   Radera
 3. Är det samma minis som varit hos er flera gånger och tittade lystet efter din svans?
  Jag förstår att det räcker med inneboende, jag skulle också sätta ner tassen. Du har tassarna fulla som det är!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå, det är samma minis, fast han har blivit högre. Jag gillar honom, och vill gärna vara nära honom, för han bryr sig inte om min svans längre.
   Bra att du håller med mig beträffande antalet inneboende!

   Radera
 4. Nu tycker jag det är läge för ett strategiskt smart drag. Vad sägs om att erbjuda minisens människor att, till reducerat pris, köpa tillbaka Piff och Puff?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilket alldeles oerhört utmärkt förslag! Jag skulle till och med kunna tänka mig att skicka med allt kattgodis jag har. Det är bara ett LITET problem. Att övertala matte om det braiga i förslaget...

   Radera
 5. Din Minis låter trevlig! De är ju lite mysiga , det tycker vi också! Tycker ändå att det är bra att de förstår vad som saknas i hemmet för att det ska vara ett riktigt hem.Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad bra att ni också gillar minisar! Annars verkar så många vara rädda för dem?
   Jo, det är klart att det är bra att de förstår det. Det har ni rätt i.

   Radera