Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!måndag 17 september 2012

Saknar liggunderlaget


Det bästa med den här helgen har varit vädret. Mycket avslappning under hasselbusken har det blivit. Sämst med helgen: Husse har inte varit hemma. Han envisas med att lämna mig för det där dumma norra landet. Med andra jam får jag ligga ensam i soffan på kvällarna nu. 

Jag har börjar göra kväll litet tidigare än förr. Även om det ibland inte är helt frivilligt, tar det inte lång stund innan jag ändå är tillfreds med att vara inomhus, för jag måste erkänna att jag blir trött på kvällarna. Då är det lagom sysselsättning att hålla matte sällskap framför teven. 

Först brukar jag ligga i hennes knä, men efter ett tag brukar jag flytta över till soffan. Där kan jag sträcka ut eller rulla ihop mig precis som jag vill. Det är då jag saknas husses mjukmage. På den kan jag också ligga precis som jag vill, bara med så mycket mjukare underlag. En hel vecka till får jag vänta...  

16 kommentarer:

 1. Här har det också varit mycket avslappning , fast inte i nån trivsam Hasselbuske utan i en trivsam utställningsbur :)
  Hoppas veckan går fort så att du åter får gosa på DIN mjukmage !

  SvaraRadera
  Svar
  1. TRIVSAM utställningsbur? *tvivlar* Jag måste jama att beundrar dig för ditt tålamod!

   Radera
 2. Att nog är det för hiskeligt hiskeligt att gosmagar bara försvinner till norra landet! Kan inte norra landet flytta ner till dig istället? (Fast det behöver inte ta med sig snön, förstås...) Då kan husse jobba i norra landet OCH vara liggunderlag. SAMTIDIGT!
  nosgos å fundilerande gottisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var ett synnerligen utmärkt förslag! Jag undrar bara...HUR ordnar man det praktiskt??? *funderar djupt*

   Radera
 3. Det är visserligen tråkigt att du måste vänta en hel vecka, men tänk på husse då! Du har ju dagarna fulla med viktiga uppdrag, men vad gör husse hela dagarna? Går och längtar efter dig, antar jag. Visserligen har han sig själv att skylla som åker iväg, men tvåbeningar kan inte räkna ut att de går miste om en massa fördelar genom att åka från oss.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänkte inte på det....men så är det förstås! Stackars husse! Jag får ge honom en extra kraftig massage som kompensation när han kommer!

   Radera
 4. Tvåbeningar kan verkligen ägna sig åt resande i både tid och otid. Hoppas att veckan går snabbt, så att husses mjukmage och dina tassar får återknyta bekantskapen. Kurr och burr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan inte fatta vitsen med resande? Någonting så plågsamt, hur kan man göra det frivilligt? Jag hoppas också att veckan går snabbt. Det är SÅ ensamt i min soffa.

   Radera
 5. Det är ju lite olika vilket underlag och vilket gos man vill ha,, de är ju lite olika bra på olika saker när det gäller kliande.nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast för min del är det enkelt. Det bara inte finns något bättre underlag än husses mjukmage. Helt oslagbar! KANSKE att matte kliar litet bättre, men husses härliga mage...är bara bäst!

   Radera
 6. jaa, det är för konstigt att människorna inte förstår en katts bästa alltid..nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det konstigt...och aldrig blir man riktigt klok på hur de fungerar...

   Radera
 7. MEN Gustav då, har din husse redan åkt till norra landet, stackare. Vi förstår att du måste sakna hans mjuka mage väldigt, tassar om.
  Kan inte förstå hur våra tvåbeningar bara reser bort då och då utan lov av oss??
  *funderar*

  Tass tass

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, suckjam, nu är det dags igen. Och aldrig någonsin har han frågat mig först. *arg*

   Radera
 8. Tur att du har en matte hemma som du kan mysa med nu när husse är i det norra landet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har du rätt i. Ska bara uppfostra henne till att ligga i soffan + bättra på magen. Då skulle jag vara RIKTIGT nöjd!

   Radera