Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!fredag 7 december 2012

Gustavpriset 2012 går till...
Stor uppmärksamhet riktas i dessa dagar åt Nobelpriset. De som får det är säkert värda att få både ära och pengar. Tyvärr har jag inga pengar att dela ut, men desto mera ära! Jag tror att alla Sveriges katter jamar med i hyllningskören till katthemspersonalen? Önskar bara att ert enorma arbete skulle uppmärksammas och uppmuntras mer!

Men med varm tass överräcker jag här årets Gustavpris till var och en av er som ger kärlek och omvårdnad till kattkompisarna på katthemmen!

Och så önskar jag förstås alla en fin andra Advent!

12 kommentarer:

 1. Åh vilket fint pris. Det är flera kattiljoner gånger finare än ett dumt Nobelpris. Jag tycker du borde dela ut ett sånt här pris varje år.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker själv att det är fint! Och såklart kommer det bli en tradition!

   Radera
 2. Gustav, gissa om vi suger i oss! Sånt fint pris har vi nog aldrig fått, åtminstone inte på vårt katthem. Jag tycker att Gustavpriset är det finaste priset som finns. Om man delar ut det den 7 december varje år borde ju både Konserthuset och Stadshuset vara ledigt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ni är bara SÅ värda det här priset! Det skulle behövas mycket mer uppmärksamhet på allt jobb ni gör för katter. Och jag ska absolut tänka på att i god tid boka bästa lokalen.

   Radera
 3. Åh vilket fint pris!Vi injamar till fullo.Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trodde väl det! Alla vi här vet nog vilket jamars jobb de gör, katthemsmänniskorna!

   Radera
 4. Wohoo! Helt superduper intiativ! *svansdans* Nosbuffar och Gos <3

  SvaraRadera
 5. Genialiskt pris! Jag har puffat för priset på min blogg med länk hit - det känns bra att sprida det vidare till så många pristagare som möjligt! <3 Du är toppenbra på sådana här idéer Gustav! Tass5! NosPuss Wikki

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad glad jag blir att du uppskattar det! Och känner mig hedrad över länken!

   Radera
 6. Det ska vara du, Gustav, som kommer på en så briljant idé! Författare och vetenskapsmän i all ära, men ingen av dem har hittills kunnat lösa det stora problemet med hemlösa katter. Klart katthemsmänniskorna ska ha Gustavpriset!
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Problemet är väl att komma på vad som i människors hjärnor gör att de beter sig mot katter som de gör? Hoppas det finns någon snäll forskare som börjar undersöka varför!
   Katthemsmänniskorna är verkligen speciella. Det är tur att de finns, för då vet man att det fortfarande finns godhet i världen.

   Radera