Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!onsdag 5 december 2012

Min upphöjning


Matte säger att det här är en typisk studie på temat "Gustavs sittstilar". Det är många som haft frågor om min uppdragna högertass? "Har han ont?" har varit den i särklass vanligaste funderingen. Ibland har jag då sprungit iväg i god fart. Till och med gjort ett hopp över staketet till grannen.

Min vettis kollade mitt ben en gång för länge sedan. Matte hade skvallrat om min upphöjning. Självklart var benet precis som det skulle vara. 

Kan man inte bara få gilla att sitta så här? Jag gör det nästan jämt. Förstår inte riktigt anmärkningarna på det? Hur dumt skulle det inte se ut om jag tog upp den andra framtassen också, och satt på bara baktassarna? Okej, det händer, men bara korta stunder, och i spaningssyfte.

Som vanlig sittställning tycker jag att 'trebensmetoden med svansstöd' fungerar alldeles utmärkt.

14 kommentarer:

 1. Huvudsaken är väl att du sitter skönt, eller hur! Ingen annan kan veta HUR skönt din sittställning är. Så-det-så ;-)

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, det är konstigt med alla frågor om mitt ben? Somliga har alla tassar på marken. Andra inte.

   Radera
 2. Om man behöver springa iväg snabbt måste man ju lyfta på alla tassar. Du har då klarat av 1/4-del av det jobbet genom att redan från början lyfta ena tassen. Det är ju väldigt förutseende. Dessutom ser det ganska coolt ut tycker jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis, jag är synnerligen väl förberedd! Jag bara SER avslappnad ut. Alltid kan det lura nån.

   Radera
 3. Humjam, jag kan berätta att även jag brukar sitta med upphöjd tass ibland. Det blir gärna så när man sitter och dagdrömmer, errr, sitter på vakt menar jag ju såklart.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hade jag väl kunnat räkna ut, du är ju nästan som en bror! Fast jag sitter nästan alltid så, just för att jag för det mesta sitter på vakt!

   Radera
 4. Ser skönt ut tycker vi! Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Håller med Dui och Deco, så sitter vi oxå ibland och det tycker vi är skönt ibland, för att bara vila tassen för eventuella höga hopp framför oss, *Fniss*

  Tass tass

  SvaraRadera
  Svar
  1. Där ser man, då är det inte så konstigt att jag gör det. Ska jag minsann jama för alla som frågar.

   Radera
 6. Du sitter precis såsom en vaksam och stilig katt kan förväntas sitta. Alla har sin egen stil och din e väldigt stilig!

  SvaraRadera
 7. Sittpositionen är ju en smula ovanlig, men för en tvåbening är det nog svårt att föreställa sig vad som funkar för oss fyrbeningar. Tycker det är coolt att du har en personlig sittstil, blir nästan lite inspirerad, man kanske ska börja stampa lite med baktassen eller nåt - bara för att se hur folk reagerar :-)
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, de tänker väl på hur det vara för dem att sitta med ena benet uppe i luften? Men jag tycker att jag ska få sitta som jag vill, utan besvärande frågor!

   Radera