Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!fredag 7 december 2018

Märkvärdigt?Det är väl inget konstigt med det här?

Matte hittade mig uppe på skrivbordet. Det är väl inget märkvärdigt med det, kan jag tycka? Har väl suttit där hundratals gånger under alla år jag bott här, utan att nån sagt något? Men nu för tiden uppmärksammas de mest underliga saker. Helt plötsligt är de förvånade över att finna mig så "högt" uppe? Det var visserligen att bra tag sedan jag pensionerade mig från jobbet som kundmottagare, men anmärkningsvärt är det väl ändå inte att jag besöker min gamla arbetsplats?

Men nu är det snart helg, och då brukar ingen vara på kontoret. Jag hoppas på många timmars vilande på husses mage. Och så önskar jag er alla en jätteskön decemberhelg!
9 kommentarer:

 1. Även om du tycker det är konstigt att dom är förvånade över vissa saker som du gör måste det ju ända vara roligt att kunna överraska dom rejält.
  Jam, nu blir det "inneliggarväder" i helgen så att du placerar dig på husses mage är tidsmässigt perfekt.
  Ha en lugn o rofylld helg med de dina

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag blir förstås undrande över denna förvåning över högst naturliga saker? Matte tog till och med en bild när jag hoppat upp på en stol jag inte besökt på länge!
   Att ligga på husses mage passar perfekt ALLA tider!
   Önskar er detsamma!

   Radera
 2. Jag har också en gammal gubbe som jag hejdade nyss när han försökte klättra upp på en hylla rätt högt upp i garderoben. Han kan inte hoppa längre är drygt 18 år. Jag vill ju inte att han ska ramla och bryta benen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår inte riktigt det där med "gammal gubbe"? Mina människor antyder också något i den stilen, men det kan jag jama att hoppa, det kan jag! Kanske är det laxoljan jag äter varje dag, och så väger jag väldigt litet. Men det var nog klokt att hejda "gubben" om han inte kan hoppa!

   Radera
  2. ska nog köpa laxolja till min gamling trodde ett tag att det var dags för det obehagliga beslutet eftersom han hade blivit så mager men efter höstavmaskningen har han lagt på sig lite igen. Även fast han är för gammal för att fånga möss och fåglar så har jag fem andra katter som är yngre. dom smittas via kattlådorna

   Radera
 3. Högst märklig reaktion från matte. Även om man är pensionär är det ju bra om man tittar till sin gamla arbetsplats lite då och då. Och för att göra det måste du väl hoppa upp? Vad är det matte tycker r konstigt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vet du, det fattar inte jag heller! Kan bara konstatera att attityden mot mig ändrats på senare tid. De blir så glada för att jag kan göra saker jag alltid gjort? Verkligen underligt!

   Radera
 4. Meh! Hur kan dom tycka att det är så märkligt att du vill hälsa på din gamla arbetsplats?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Av någon konstig anledning tror de mig inte om att kunna hoppa så högt. Varför förstår jag inte???

   Radera