Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!måndag 12 september 2016

Det var inte så här jag tänkt mig...Visst, helgen har varit hur skön som helst. Trevliga gäster, god mat och härligt väder. Men igår tyckte jag att ljuset blev så skarpt? Försökte motverka det genom att inte öppna ögat så mycket. 

Idag kom jag glatt intassande när matte ropade på mig mitt på dagen. I handen hade hon min matskål, vem kan motstå sånt? Och jag fick mat. Men det var också allt. Inte fick jag komma ut igen!? Timme efter timme fick jag vara instängd. Och ni kan nog gissa vad som hände? In i buren med Gustav, bara, och iväg till det där hemska pinostället! Där fick jag olika droppar i ögat. Kunde ha räckt med det, tycker jag. Men nej då, nu ska jag straffas ytterligare! 

I ett par dagar måste jag vara inne! Och nu när det är så ljuvligt väder! Vettisen påstod att jag är handikappad?! Att jag hör dåligt och bara ser bra på ena ögat! För att jag förmodligen fått en vass klo i ögat, så att det gått hål. Och gissa en gång vem den skyldiga kan vara?!

Nu ska det droppas i ögat sex gånger om dagen, och först när jag öppnar ögat och inte ogillar starkt ljus får jag tassa ut igen. Suck och åter suck. Det var inte så jag tänkt mig den här måndagen?


 

16 kommentarer:

 1. Men fy vilket elände och just nu när det är så härligt väder. Droppar i ögat låter inte heller trevligt och som grädde på moset så får du stå ut med myggan hela dagarna när du inte kan gå ut.
  Du har våra fulla sympatier och vi lovar hålla tassarna för att ögat snabbt blir bättre.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte är det kul, precis, och det har jag noga jamat också! Men myggan slipper jag, åtminstone något. Vi ska vara på olika håll, eftersom mitt öga är extra ömtåligt nu, och jag inte ser så bra. Så jag får väl jama, inget ont som inte har något gott med sig!

   Radera
 2. Stackars stackars dig lilla Gustav, vilken fasansfull dag du har fått genomlida och du menar alltså att det är hon vars namn som börjar på Li och slutar på sa som är den skyldige?? Men det där med att du hör dåligt det får nog vettisen bevisa lite bättre! God och snabb bättring önskar vi dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jam, vem annars sätter en klo i mitt öga? Inte är det jag själv i alla fall! Och att jag hör dåligt, det var MATTE som sa det till henne! Har ingen ANING om var hon fått det ifrån???

   Radera
 3. Men fyjam vilken pärs du fått gå igenom. Vi blir alldeles svettiga i pälsen bara vi tänker på hur bryskt du blivit tvingad till pinostället. *ryser*
  Hoppas den skyldige inser att man inte ska sticka hål på andra katter!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man vet ju när man sitter där i buren att det ALDRIG väntar något trevligt. Men jag hyser starka tvivel på den skyldigas klarsyn i det här fallet?

   Radera
 4. Oj, oj vilket elände. Hoppas du snart blir bra i ditt öga så du får tassa ut igen. Men HÖR dåligt? Du hör väl allt du vill?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det hoppas jag med! Nä, jag vet inte vad matte fått för sig? Bara för att jag inte reagerar på smällar? Man är väl cool??

   Radera
 5. Jamar som Kattson, vi katter hör precis så mycket som vi själva vill och behöver höra.
  Resten susar bara igenom örat pga att det inte är något av värde att höra.
  Ajaj, Lisa har varit lite för närgången mot dig.
  Förhoppningsvis så gör dropparna susen så om några dagar kan du säkert vara ute igen.
  Hela veckan ska vara fin så du hinner nog ut innan regnet kommer till helgen.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Naturligtvis hör jag alldeles utmärkt, allt annat är bara illvilligt förtal! Och jo, MYCKET för närgången om du frågar mig! Men jag hoppas också dropparna hjälper för annars måste jag till en specialist, och det låter riktigt obehagligt!

   Radera
 6. Men jamans stackars dig som inte få gå ut på ett par dagar, men vi håller tassarna att du får gå ut igen snart. Klart att vi katter hör mer än vad våra tvåbeningar tror, vad jamans :)?
  Tasskram på dig du fina Gustav..

  Vi har ju bara en kabel än så länge, så matte och vi får låna kabeln till vår dator när mattes sambo inte använder sin dator, men vi ska få en sådan däringa roter också så vi kan koppla ihop två datorer, jamans, sedan blir det jamans fart på oss också, *Fniss*

  tass tass

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag känner att det kommer bli väldigt frustrerande att inte bli utsläppt i morgon bitti! Hoppas det är dunderdroppar jag får i ögat!
   Det låter krångligt med kablar, men det verkar ju som det ordnar sig snart?

   Radera
 7. Men Gustav - du ser ju i alla fall bra UT!!

  SvaraRadera
 8. Aj! Men det är ju ändå bra att komma till vettisen när det blivit tokigt. Trist att du inte kan gå ut men vi hoppas att det går bra med ögat nu. Superstilig är du i alla fall, oavsett om du ser eller hör. Tröstbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alla påstår att vettisen är bra, men just har jag svårt att hålla med om det. Men kanske om nån vecka, när jag förhoppningsvis kan se igen? Och tack, tack!

   Radera