Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!måndag 26 september 2016

Goda nyheterTidigt i morse blev jag körd till vettisen igen, nu till den som jag var hos allra först. Något bättre än på sjukhuset, för nu fick jag bara en massa olika sprut i ögat, men slapp grävande i det, och även stick i nacken. Jag fick en massa beröm igen, hon menade att jag var ovanligt duktig! Med det menas väl att jag är dålig på att försvara mig?

Och vet ni vad? Såret är läkt! Ögat är fortfarande litet skrovligt och känns obehagligt, men i morgon slipper jag nog tratten! Så mycket bättre allt kommer kännas då. Tänk bara att kunna äta utan problem, även om det har varit rätt mysigt att få hjälp av husse att hålla skålen i rätt vinkel. Nu känns det faktiskt som om Livet skymtar runt hörnet!

Nästa måndag ska jag tillbaka till vettisen. Men innan dess hoppas jag att jag ska kunna öppna ögat helt igen. Och få KOMMA UT! 

16 kommentarer:

 1. Åååååå vilka fankattiskt jamarbraiga nyheter! Snart är du nog ute på OMRÅDET igen och vilken tvättning det blir av hela dig när tratteländet tas av! Vi klappar tassarna av förtjusning och sänder många nosbuffar! Sven och company

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu hoppas jag att den här natten går FORT, och att tratten verkligen kommer försvinna! Sen blir det nog som ni jamar, fullt upp med tvättning. Det ska bli SKÖNT!

   Radera
 2. Vad roligt att såret läkt så fint. Förstår att matte hjälpt dig med medicineringen, för annars hade det kanske inte gått liga bra. Nu håller vi tassarna för att det fortsätter åt rätt håll och att du slipper tratten i morgon.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack vare ditt fina tips har jag gillat tabletterna! Tänk att du visste precis vad jag gillar!?
   Gissa om jag längtar efter att bli trattlös!

   Radera
 3. Jaaaaammmmmmm, vad jag blir glad å dina vägnar.
  Dansar lite av glädje också, fast matte o husse trodde att det var för att alla pippisarna kommit nu när äntligen talgbollarna åkt fram.
  Vilket jobb du får när du ska Gustaviera ditt område igen.
  Hoppas få se kort på dig UTAN tratt imorgon.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för det! Jahajam,, då har du litet att observera nu, då? Husse har hållit på och köpt talgbollar och fröer hela sommaren, han borde fått storköpsrabatt. Han påstår att han matar hästar, inte fåglar?
   Jag ställer mer än villigt upp på en bild utan tratt, det är ett som är säkert!

   Radera
 4. Vilka BRA nyheter! Så skönt att ögat läkt, och nu hägrar utevistelsen. Kurr och burr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi blev nog litet förvånade allihopa, för jag har ju litet svårt att titta ännu, men där fanns i alla fall inget hål längre. Så länge som jag ska droppas varannan timme får jag nog vara inne, men slipper jag tratten blir det ändå ett stort steg framåt!

   Radera
 5. Härliga nyheter! Det är säkert för att ni har skött ögat så bra med alla droppar. Tror ändå du ska ta berömmet från vettisen som en kattlimang även om det inte känns så när man är där. Så skönt att kunna tvätta sig ordentligt och med hopp om att få komma ut igen. Vi är glada för din skull.Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland har jag varit så less på droppandet, så det kan ni inte tro. Men det har väl varit värt det, verkar det som. Jam, ni vet ju själva hur viktigt det är med den dagliga tvättningen, och nu har den inte blivit av på över en vecka! Hoppas så på morgondagen!

   Radera
 6. Hurrjam för en trattfri tillvaro!!

  SvaraRadera
 7. Hurrjam, hurrjam, hurrjam, Gusrtav, att du börjar bli bättre i ditt öga igen, tassarna upp.. **Dansar katt dansen här* Jamans

  Vill också se dig utan ngn konstig mojäng på dig, tasskram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för ert stöd! Synd att jag inte kan se er dansa!

   Radera
 8. Hurrjam vilka goda nyheter! Gissar att du kommer ha en riktigt härlig spa-dag imorgon om du blir trattfri, det tar tid att få ordning på pälsen igen. Hoppas husse har köpt hem vitfisk så du kan fira med en trattfri kalasmåltid.
  Nu håller vi tassarna för att det snart blir utetassande också
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, mycket tvätta blev det! Och jag kan skvallra att jag faktiskt fått en del vitfisk i veckan. Till och med skrei, som fanns frysen! DET var mums!

   Radera