Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!fredag 30 september 2016

Lisa funderar

Varför är så mycket som är roligt förbjudet?

Det tål att funderas på hela helgen! Gustav och jag önskar er en fin helg, fast vi nu går in i höstmånaden oktober!


 12 kommentarer:

 1. Ja a, verkligen något att fundera på lilla Lisa. Varför inte ta dig en riktigt lugn och vilsam helg och så kanske du kommer på svaret?....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är SÅ oförstående för de där nej- och fy-orden som jag får höra massor med gånger varje dag? Ibland måste jag testa många gånger ifall de VERKLIGEN menar det??

   Radera
 2. Det är nog en fråga som många ställt sig genom livet, tvåbening som fyrbening.
  Men visst är det så att om en sak är farlig för en, avhåller man sig ifrån den och då kan man ju jama att den är förbjuden.
  Ha de gott i helgen.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men att till exempel fånga ben och fötter är ju inte ett dugg farligt, bara KUL? Inte får jag hjälpa till och bädda, eller putta ner saker heller? Det är ganska stränga regler i det här huset, måste jag jama! Ha det så fint, ni med!

   Radera
  2. Vad jamars hör jag?
   Får du inte bädda sängarna?
   Det är ju ett av dom viktigaste jobben vi katter har.
   Vi måste ju ner så långt som möjligt inne i påslakanet för att se så att det inte är några farliga saker där som matte o husse kan skada sig på när dom ligger o sover.
   Det där måste du jama i på skarpen om till matte.
   Fast ben o fötter har jag inte heller fått fånga.

   Ozzy

   Radera
  3. Nä, så illa är det här! Jag som så hjälpsamt försöker styra mattes och husses händer när de ska bädda! Jag tycker att jag måste gå tassgripligt tillväga, och gärna överraska dem när de gör fel. De pratar om rivna händer, men vad då? Jag blir ju så ivrig när jag vill hjälpa till!

   Radera
 3. Så kan man ju se det, men faktum är att det finns mycket roligt som är tillåtet också! Hoppas både du och Gustav och era människor får en fin helg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå, att jaga röda pricken och mina möss, det får jag ju. Men det låter alldeles för mycket av nej och fy varenda dag, tycker jag! Men jag gör mitt bästa för att uppfostra människorna!

   Radera
 4. Den frågan har vi ställt oss många, många gånger! Jag har börjat ge upp och får inte höra det där nej så ofta, men Bosse får fortfarande höra det flera gånger om dagen. Om du kommer fram till svaret får du gärna jama om det hälsar Bosse.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 5. Jam, visst är det märkligt! Ta tass om er alla! Såå fin bild! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ett enda stort mysterium! Och tack!

   Radera