Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!onsdag 14 september 2016

Mycket sova blir det
Jag förstår inte varför det är så här, men har nu accepterat att livet förändrats. Tydligen ska jag hädanefter vara inne? Försöker fördriva tiden bäst jag kan genom viss fönsterspaning, men mest genom att sova i min kartong. Idag förgylldes dock dagen för ett ögonblick, när jag förnam en ljuvlig doft när jag låg där och halvsov. Vitfisk!

Nu var gårdagens oförrätter glömda, så jag var snabbt på tassarna och nere på golvet. Men alltför fort var det gyllene ögonblicket förbi. 

Sååå långtråkigt det här livet är! Kan bara jama en sak om det: Mycket sova blir det.   14 kommentarer:

 1. Förstår att det kommer att vara en stor omställning för dig att behöva vara inne.
  Men vet du vad, jag tycker du ska jama till matte o husse att dom bygger en rastgård till dig.
  Då kan du ändå vara ute o känna lukter o sniffa o ev jaga någon fjäril o trollslända som irrat sig in till dig.
  Det blir inte det samma som du är van vid men ändå det bästa efter omständigheterna.
  Själv är jag ju ute o går i sele o band o sen sitter jag på min nätade altan. Men jag är ju van vid att vara instängd från födseln så jag tycker det är jamarkul.
  Just nu är det nästan för varmt att vara ute.
  Matte o husse jamar om att det känns som "köpevärme" så här sent på året.

  Ozzy

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu påstår de förstås att jag får komma ut igen, bara jag kan öppna ögat ordentligt, men just nu vet jag inte om jag tror på det? Och altanen är rätt stor, tror jag ska prova att tassa ut där i natt? Men skulle ögat aldrig bli bra, då ska jag minsann ha andra grejor, det jamar jag bara!
   Matte och husse, de har minsann varit ute nästan hela dagen. Lyllosarna.

   Radera
 2. Men lille vän. Menar du på riktigt att du nu ska vara innekatt? Om så är fallet så vet vi att din matte och husse kommer att se till att det blir så bra som möjligt! Är ögat bättre, hoppas du inte har ont? Buff Buff från oss Sven och company

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det KÄNNS så i alla fall, hur ska jag kunna förstå annat? Fast de säger att jag får komma ut när ögat är läkt. Hur många trillioner år tar det i så fall? Ögat är som det var igår. Protesterar inte så mycket mot dropparna, för de känns faktiskt rätt sköna.

   Radera
 3. Det är nog bäst att du förblir innekatt tills ditt öga är läkt. Även om det är långtråkigt så vet nog matte bäst i det här fallet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är PRECIS vad matte och husse också säger. Är ni i maskopi, kanske?

   Radera
 4. Förstår att det är jamartråkigt att bara vara inne för en säkerhetskatt som du som är van att tassa ute på fri tass. Lite oroande är det också hur det skall gå med reviret, vem ser över det nu?
  Vitfisk är förstås en liten tröst, synd bara att det var så kortvarigt.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så tråkigt, så tråkigt. Känns som jag inte varit ute på flera månader! Jag tänker också på reviret, tänk om någon kommer och får för sig saker? Nä, nu måste ögat läka fort!

   Radera
 5. Vi lider verkligen med dig, Gustav. Hoppas att ditt öga läker fort. Fast om du frågar oss, så tycker vi det är trevligare inne än ute, bortsett från uteplatsen. Tänk så mycket läskigt det finns där ute.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för att ni sympatiserar, jag behöver mycket medlidande! Finns det mycket läskigt där ute? Det har jag aldrig märkt. Det skulle vara de okopplade hundarna, då? Men hellre det än att vara instängd här!

   Radera
 6. Vi har läst inläggen om dina vedermödor och kan bara beklaga att du har hamnat i denna tråkiga situation. Verkligen otur, kompis! Men det där med ögat måste väl vara något övergående och hörseln - ja, har du inte märkt av någon försämring själv så är det väl bara att tassa på i ullstrumporna - hihi, kanske inte just strumpor, men du förstår hur vi menar :-)
  Vi tänker på dig och skickar massor av krya på dig-kramar och dito tassklappar <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det är SYND om mig! Mitt öga blir inte ett dugg bättre, och jag blir jamarledsen över att ha det så här! Vad kan jag göra annat än sova? Till råga på allt hotar matte med vettisen i morgon igen om jag inte kan öppna ögat då. Får väl träna på ögonöppning i natt?

   Radera
 7. Usch så jobbigt och du som är van vid att vara ute. Märks att dina människor ser till dig lite extra, vitfisk en vanlig dag! Hoppas nu att det läker fort. Tröstbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jam, det är litet deppigt, det är det. Så nog hoppas jag också kunna titta som jag ska snart!

   Radera