Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!torsdag 19 december 2013

En tidig julklapp


Jag har en del erfarenhet av att äta fel saker. Grodor. Ödlor. För att inte jama om förgiftade möss. Nu har jag aldrig kunnat upptäcka minsta tendens till musätande hos matte, så tydligen finns det annat man också ska akta sig för? Själv påstår hon att det var av sallad hon blev sjuk!? Ja, varför ska man äta sånt, kan man fråga sig? Ska jag inte göra i fortsättningen heller. 

Man hade ju kunnat hoppas, att med en matte i sängen skulle man slippa mötas av sånt här, när man förväntansfullt kliver upp på morgonen. Men man kan inte räkna bort husse, tydligen.
En normalt funtad katt inser genast att den dörren inte är lämplig att begagna för tillfället. Och att det gäller att handla snabbt!
Alltså ilade jag direkt till den andra, och satte mig ivrigt väntade på att dörrhandtaget skulle tryckas ner. Så skedde givetvis inte. Ni förstår säkert vad som hände? 

Tänk att den där människan måste sticka mig varenda gång vi träffas?! Men frånsett det dumma beteendet fick jag höra något väldigt positivt, något som jag har ansett länge. Ingen mer dietmat för mig del! Nä, fullmatade bitar ska det vara i fortsättningen! Jag tackar för den julklappen!
 

12 kommentarer:

 1. Grattis för at du slipper dieten lagom till Jul!
  NU finns det ingen anledning till att du inte ska få smaka på ALLT du vill ha på Julbordet ;-)

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, nu är det bara att proppa i sig allt man kan! Härliga tider!

   Radera
 2. Ojojoj va' det händer grejer hos dig! först tänkte vi: 'Nä ä måste du åka till vettisen precis nu innan jul när du nu vill ha det lugnt å skönt' men det var ju jätte bra att det resulterade i att du nu slipper den fåniga dietmaten. Tänk att tvåbeningarna inte kan fatta det själva utan måste fråga vettisen! De kunde ju ha frågat dig personligen angående detta!! Tasskram!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har förstås jamat om det många gånger, men vem har brytt sig??? Sen ställer vettisen mig på en platta på golvet, och sen säger hon att jag ska ha kraftigare mat?! En platta på golvet tror man mer på, än på mina jam?? Dessa människor!

   Radera
 3. Skönt att matte hittade orken och blev frisk igen. Att vara magsjuk är inget vidare, varken för djur eller människa.
  Det var jamarn i mig på tiden att du slipper dietmaten. Man ser ju nästan revbenen på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst ser jag väldigt mager ut? Nu har jag väl inte ogillat dietmaten precis, men vem vill inte ha mer smakrik mat? Och tydligen sitter smaken i kalorierna? *brydd*

   Radera
 4. Så härligt att höra att åtminstånde en av sina stackars dietmats ätande kompisar nu ska slippa det !
  Tassklappar och Nosgos :)

  SvaraRadera
 5. Man kan ju tycka att när du nu lyckats få matte frisk (vilket vi hoppas hon nu är?) så borde du få nån positiv belöning. Istället blir du skickad till dessa eviga stickvettisar. Hade dina människor haft lite framförhållning hade de så klart skickat matte till stickisen förut så hon hade sluppit bli sjuk. När ska tvåbeningar lära sig nåt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska lägga på minnet vad du skriver, så nästa gång ska jag minsann få iväg matte till stickisen! Vem vet, hon kanske också får veta att hon ska äta litet mer? ;)

   Radera
 6. Men så skönt att matte och husse får höra från oberoende källor att en stilig katt i sina bästa år ska få goda och rikliga portioner. Men nog lät det märkligt med en platta i golvet som talar om det? Håller tassar och tummar för att den vådliga salladsincidenten är över nu för matte. Kurr och burr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var lika trevligt som förvånande, måste jag jama! Kanske var vettisen extra snäll så här före jul? Men såna råd lyder jag GÄRNA!

   Radera